TOP BRANDURI 2019: DA VINCI

Da Vinci vine cu o alternativă educațională în Republica Moldova bazată pe programe și proiecte inovative, sincronizate cu cele europene. Pentru comunitatea DA VINCI, prioritare sunt formarea, antrenarea și manifestarea valorilor general – umane, precum: Respectul pentru diversitate, Creativitatea și Învățarea de-a lungul vieții.

O școală centrată pe copil și pe nevoile acestuia

DA VINCI e cunoscută drept o școală cu program de afterschool, prin care fiecare elev își descoperă abilitățile și capacitățile: de la leadership, voluntariat, debate la implicare în viața comunitară; un program variat de educație fizică cu echipe de fotbal, baschet, volei, karate și înot; cu activități artistice precum: muzică, dans, balet, pictură, lecții individuale la instrumente muzicale. O instituție de învățământ cu acces la cele mai noi tehnologii în sala de clasă, inclusiv laboratoare de robotică și cursuri de Coding, bibliotecă echipată complet.

O școală pentru profesori

Anul 2019 a adus o comunitate mai mare de elevi, profesori și părinți care susțin valorile și viziunile DA VINCI. Aici, profesorii sunt încurajați să-și realizeaze ideile și proiectele, iar resursele educațioale sunt disponibile pentru a le susține și stimula potențialul creativ.

O școală pentru societatea de astăzi și de mâine

Școala și societatea trebuie să se afle într-o interconexiune continuă, iar prin experiența de învățare noi pregătim elevii pentru o lume digitalizată, pentru o economie prosperă, pentru o societate competitivă și flexibilă. Aceste finalități educaționale sunt puncte de reper pentru proiectarea activităților la Da Vinci, unde materiile școlare nu sunt predate separat, dar interconectate în cadrul unor proiecte de învățare experențială și transdisciplinare cu caracter aplicativ.

Educație prin relație

Acesta este sloganul DA VINCI, care explică faptul că reprezintă o școală unde relația este esența educației, o școală unde învățarea este un proces natural, unde elevii se pot bucura de succes, dar au dreptul și la greșeli. Iată de ce, DA VINCI încurajează un sistem creativ prin identificare de soluții, implicare și autocontrol.

Primul BACALAUREAT

Anul 2020 aduce primul Bacalaureat, TOEFL, IELTS și SAT pentru DA VINCI. Instituția își dorește rezultate bune, prin care ar asigura continuitate academică elevilor săi, prin parteneriate cu cele mai cunoscute universități din lume, dar, totodată, să convingă oamenii că în Republica Moldova, acasă, putem avea o școală care funcționează sincronizată cu noiile cerințe educaționale și sociale.

2 ani de alternativă educațională în Republica Moldova cu DA VINCI

Efrosinia Guzun, director DA VINCI

Suntem foarte fericiți că în al doilea an de activitate, aici în Republica Moldova, am reușit să adunăm o comunitate valoroasă de elevi creativi, profesori foarte buni și părinți responsabili. Într-un an, am realizat o ȘCOALĂ ALTFEL, o școală bazată pe relație. Ne dorim ca elevii, cetățenii de mâine, să fie capabili de „a gândi” liber, de a-și crea propria bunăstare prin muncă și angajamente sociale.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin