TOP BRANDURI 2019: FARMACIA FAMILIEI

În anul 2005, pe piața farmaceutică din țară se lansează o poveste de succes, cu un nume extrem de inspirat și cald – Farmacia Familiei. Pe parcursul celor 14 ani de activitate acesta a devenit un brand solid și preferat de clienți, însă drumul spre a fi și mai buni este consolidat zi de zi de cei peste 1000 de angajați ai companiei. Text: Iuliana Mămăligă

Bilanțul anului 2019

În 2019 laurii nu au întârziat să apară. Munca în echipă și-a spus cuvântul, iar profesionalismul a rămas acolo unde e bine să fie, la loc de frunte în companie. Printre succesele din acest an putem bifa: lansarea Cardului Familiei, dedicat clienților care vor achiziționa orice produs din cadrul farmaciei. Cardul de loialitate, pe lângă faptul că îi ajută pe oameni să economisească, întâi de toate le permite să obțină informații utile despre promoții și produsele la care sunt fideli. S-au îndeplinit cu succes obiectivele pe termen lung de loializare a clienților. Nu putem omite extinderea reţelei de farmacii sau participarea cu succes în cadrul expozițiilor Beauty Expo și Kids Expo.

Proiecte de CSR

Pe parcursul anului compania s-a implicat în sprijinul copiilor cu necesități speciale, familiilor social-vulnerabile, au fost deplasări la centrele raionale-maternale pentru suport, a fost alături de veteranii ce fac parte din Consiliul Veteranilor din mun. Chișinău. Asta pentru a dărui iubire, recunoștință, grijă și respect celor care au nevoie mai mult decât noi. Implicarea socială a fost probabil cea mai mare provocare, pentru că a necesitat o atenție specială, o abordare specifică și foarte delicată în mod individual pentru fiecare caz.

Așteptări pentru anul 2020

Farmacia Familiei este mai mult decât un punct de achiziție al medicamentelor. E locul unde orice persoană beneficiază de un sprijin și sfat oferit de către un profesionist, iar atenția și înțelegerea merg la braț cu toți specialiștii din cadrul companiei. Şi anul 2020 se anunţă a fi unul plin de provocări, oportunități, dar şi mai multă motivație în a oferi oamenilor experiențe frumoase în farmaciile din rețeaua „Farmacia Familiei”.

Oleg Teterea, Director General Farmacia Familiei

Din 2005, Farmacia Familiei este lider pe piață cu cea mai mare gamă de produse farmaceutice, parafarmaceutice și cosmetice cu branduri exclusive. Este una din cele mai de încredere companii din domeniu din țară, care a reușit de-a lungul anilor să depună eforturi constante în oferirea unor servicii de top. Anul 2019 a trecut cu multe realizări, fapt pentru care sunt recunoscător întregii echipe. E important să muncim în continuare cu aceeași abordare profesionistă, să fim aproape de oameni ca să le oferim siguranță, calitate și încredere.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin