TOP BRANDURI 2019: Invitro Diagnostics

Povestea de succes a laboratorului medical „Invitro Diagnostics” începe acum 5 ani. Inițial activa doar în calitate de laborator medical. Treptat însă a apărut necesitatea de a deschide și alte puncte de recoltare în diferite sectoare ale orașului, pentru a fi mai aproape de pacienți. Analizând necesitățile populației și cerințele ei, au fost angajați medici consultanți și extins spectrul de investigații. La moment, segmentul consultativ diagnostic numără peste 30 de medici specialiști și 12 filiale, dintre care 4 de diagnostic funcțional.

TOTALURILE LUI 2019

Laboratorul și-a extins activitatea, lansând în 2019 două filiale la Bălți și Chișinău, în sec. Ciocana. A fost creat departamentul de genetică, o noutate pentru R.M. Achiziția echipamentului „ThermoFisher Scientific” de ultimă oră la fel trece în lista performanțelor pentru 2019. Nu putem neglija creșterea vânzărilor, cu aproximativ 30 la sută, mai mare spre deosebire de 2018, cea a angajaților – cu 20 %, a numărului de adresări – cu 30 %. Lansarea departamentului de microbiologie și a departamentului de genetică umană, capacitarea personalului și extinderea listei de investigații la fel este un succes obținut în acest an.

INOVAȚII ȘI SUCCESE

Varianta clasică de analize de laborator devine o rutină, iar „Invitro Diagnostics” urmărește tendințele internaționale orientate spre medicina personalizată, bazată pe cercetări genetice și pe principiul unei abordări individuale pentru diagnosticul maladiilor genetice.

Grație echipamentului performant, rezultatele acestor teste permit confirmarea sau excluderea unor patologii genetice. Echipamentul permite efectuarea investigațiilor în domeniile ce țin de:

• Oncogenetica;

• Farmaco-genetica;

• Analiza expresiei genei;

• Boli moștenite / ereditare;

• Sănătatea reproductivă / planificarea familiei;

• Microbiologie / studiul bolilor infecțioase.

Laboratorul medical „Invitro Diagnostics” permite efectuarea unui spectru larg de teste genetice, care sunt în continuă dezvoltare și implementare. Un alt succes a fost și confirmarea activității instituției la standardul ISO și respectarea rigorilor procedurale după acreditarea din 2018. Misiunea de supervizare „Moldac” a fost la fel o acțiune bifată cu brio de laborator.

PROFESIONIȘTI ȘI DEDICAȚI

Așa am putea caracteriza personalul de la „Invitro Diagnostics”. Echipa este cheia succesului, se încearcă menținerea echilibrului la capitolul resurse umane, inclusiv prin dimensiunea de gen. În plus, laboratorul promovează calitățile umane prin instruiri tematice și specializări profesionale.

Sloganul instituției „Exact. Rapid. Comod” reflectă intenția echipei de a efectua teste de laborator rapid cu o precizie mare în zone și teritorii cât mai apropiate de pacienți.

PLANURI PENTRU 2020

Laboratorul medical „Invitro Diagnostics” este o instituție inovatoare în continuă dezvoltare. Este atentă la cele mai noi apariții în domeniul tehnologiei medicale. Pentru anul 2020 se planifică dezvoltarea departamentului de genetică prin lansarea investigațiilor genetice revoluționare în medicina de laborator cu accent pe dezvoltarea segmentului diagnostic – consultativ specializat, prin majorarea numărului de specialiști calificați care oferă consultații medicale.

175 de mii de pacienți investigați
MARIN Bălănuță, director general Invitro Diagnostics
O societate prosperă cu oportunități benefice pentru membrii săi se bazează pe sănătatea și capacitățile fiecăruia.

Ideile vizionare ale fondatorilor „Invitro Diagnostics” s-au transformat într-o misiune nobilă – de a contribui și oferi șansa la un trai sănătos cetățenilor Republicii Moldova prin implementarea și dezvoltarea rețelei de laboratoare și Centre Medicale „Invitro Diagnostics”.

Crearea condițiilor și oportunităților de diagnosticare, tratare și prevenție avansate aici, la noi în Moldova, rămâne obiectivul prioritar pentru „Invitro Diagnostics”. „Paza bună trece primejdia rea” sunt vorbele cu tâlc ce descriu exhaustiv atitudinea pe care trebuie să o avem față de propria sănătate. Grijile zilnice, ritmul accelerat ne umple agenda personală cu sute și mii de notițe, mai puțin „cu ce-am făcut” sau „ce voi face” ca să fiu sănătos. „Invitro Diagnostics” sugestiv vă îndeamnă să vă planificați în agenda personală activități de control și monitorizare a propriei sănătăți și a celor dragi. Succese!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin