TOP BRANDURI 2019: MAIB

Moldova Agroindbank rămâne și în anul 2019 să fie liderul sectorului bancar din țară. Cu o experiență de 28 de ani, instituția își menține poziția de top în lista preferințelor clienților, performanță demonstrată în timp și prin acțiuni. Fondată în 1991, Moldova Agroindbank a trecut prin mai multe etape de dezvoltare și metamorfoze, toate însă au corespuns ultimelor standarde bancare ale momentului. Fiecare an și-a lăsat amprenta în activitatea MAIB, echipa și boardul acesteia implicându-se sută la sută pentru a oferi clienților tot ce poate oferi mai bun o bancă.

Cca 1.000.000 portofoliul de clienţi ai MAIB

SUCCESUL MERITAT

Reușitele unei companii apar din dorința echipei de-a o dezvolta. Așa a fost și în cazul MAIB. Instituția a bifat mai multe reușite, iar noi am putea enumera:

  • dezvoltarea portofoliului băncii cu linii de creditare din sursele internaţionale de finanţare ale Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare: EU4Business – EBRD Credit Line, Programul de Facilitare a Exportului;
  • dezvoltarea portofoliului de creditare prin lansarea noilor produse: cardul de cumpărături LiberCard cu plata în rate şi fără dobândă;
  • lansarea aplicaţiei MAIBank pentru persoane fizice, cu funcționalități utile şi în continuă dezvoltare etc.

De asemenea, în 2019 valoarea acțiunilor MAIB a înregistrat un nou record, fiind comercializate cu 2908 lei per acţiune cu valoarea nominală de 200 lei. Și în acest an a obţinut recunoaşterea internaţională şi naţională a experţilor, care au desemnat MAIB cea mai bună bancă din Moldova şi s-a bucurat de aprecierea clienţilor, care au ales să crească alături de instituție şi să facă afaceri cu un partener de încredere. Prezența și în acest an în concursul TOP Branduri, fiind din nou favorita publicului care a votat-o, este încă un argument în acest sens.

SPERANȚELE LUI 2020

Banca și-a propus să majoreze esențial nivelul de calitate pe toate segmentele de activitate, generând valoare şi să contribuie la dezvoltarea economiei naționale, pentru ca planurile frumoase de viitor şi de prosperitate ale concetățenilor noștri să fie legate de şi în Republica Moldova.

Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA

Efervescent – cred că anume astfel aş caracteriza anul 2019 pentru Moldova Agroindbank. Această perioadă a fost plină de muncă, proiecte ambiţioase şi transformări impuse pe de o parte de inteligenţa artificială şi digitalizare, de cadrul legal, dar şi de aşteptările clienţilor pentru a le oferi siguranţă, performanţă şi continuitate. Eforturile noastre au fost răsplătite, dacă ne uităm la cifre. Astăzi pot declara că 2019 a fost un an MAIBun, în care am reuşit împreună cu echipa să înregistrăm creşteri pe toate segmentele de activitate: portofoliu de credite, depozite, portofoliu de clienţi, profitabilitate etc.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin