TOP BRANDURI 2019: MARY KAY

În urmă cu 56 de ani, o femeie ambițioasă și puternică lansa una dintre cele mai de succes companii de frumusețe, „Mary Kay”. Fondatoarea, Mary Kay Ash avea trei scopuri mari: oferirea de oportunități unice femeilor, crearea produselor ireproșabile și să facă lumea mai bună. Compania a înflorit într-o afacere de ordinul miliardelor, iar Consultanții „Mary Kay” îi poți găsi în peste 40 de țări ale lumii. Brandul investește în cosmetice destinate îngrijirii tenului și corpului, celor pentru machiaj, parfumurilor, aplicând cele mai noi cercetări în domeniu. „Mary Kay” e partenerul multor organizații ce susțin femeile și familiile, oferind suport în radicarea diverselor probleme.

Misiunea noastră: Îmbogățim viața femeilor și familiilor din întreaga lume

Mary Kay® oferă clienților:

• Îngrijire inovațională a tenului cu produse pentru o piele sănătoasă și impecabilă care sfidează vârsta.

• Culori seducătoare – de la mat la sclipitor.

• Arome cu personalitate – romantică, florală sau de fructe; fiecare va găsi o aromă care îl reprezintă.

• Îngrijirea corpului și răsfăț cu produse care revitalizează și protejează pielea.

Compania învestește milioane de dolari în cercetări și efectuează peste 500 000 de teste în fiecare an, pentru a se asigura că produsele Mary Kay® corespund celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Compania urmărește ca produsele Mary Kay® să satisfacă sau să depășească așteptările clienților, de aceea, anual, mii de femei din întreaga lume utilizează și evaluează produsele Mary Kay® fiind ghidate de experți, pentru a ajuta Compania să înțeleagă ce avantaje își doresc doamnele de la produsele pe care le folosesc. Femeile din toate categoriile sociale se bucură de afacerea cu Mary Kay®, datorită posibilităților atractive și flexibilității oferite de modelul de business. Orice femeie – mamă, profesionistă în diferite domenii sau pensionară – poate fi Consultant Independent de frumusețe Mary Kay®.

56 ani compania creează oportunități pentru femei în întreaga lume
MARINA MORARU, DIRECTORUL FILIALEI MARY KAY ÎN MOLDOVA

Data de 13 septembrie 2005 este sem- nificativă pentru filiala din Moldova a Companiei. În acest an, Mary Kay și-a deschis ușile și la Chișinău, dăruind miilor de femei posibilități nelimitate de dezvoltare a propriei afaceri. Mary Kay este una din cele mai mari companii de cosmetice, un brand care, din 2005, oferă și femeilor din țara noastră oportunitatea de a achiziționa produse cosmetice din SUA.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin