TOP BRANDURI 2019: PEDIATRICA

După 3 ani de activitate, Clinica PEDIATRICA continuă să aibă parte de pacienți fideli, dar în același timp să fie tot mai des vizita de părinți și copii de peste hotarele țării noastre. Acest fapt îi motivează să-și extindă spectrul și volumul serviciilor prestate. Astfel, 2019 le-a depășit așteptările înregistrând performanțe peste pragul planificat cu mai mult de 15%.

REUȘITELE ANULUI

În 2019, Clinica PEDIATRICA și-a extins nu doar echipa de medici, dar și varietatea serviciilor medicale. Astfel, la moment laboratorul instituției efectuează toate analizele medicale solicitate de pacient pentru a primi un diagnostic exact în aceeași zi.

CEL MAI MODERN ECHIPAMENT

Pe parcursul anului 2019, clinica a pășit cu dreptul în direcția dezvoltării diagnosticului funcțional în domeniul ORL. PEDIATRICA are acum cel mai performant, complex și modern echipament de ORL unic în R. M. Atât copiii, cât și maturii pot beneficia în cadrul cabinetului ORL de investigații realizate cu: microscop optic, video-endoscop sau video fibro-laringoscop. La fel de solicitat rămâne domeniul imagistic, oftalmologic și dermatologic, care este dotat cu tot echipamentul necesar pentru un consult medical optim.

LUCRU ÎN ECHIPĂ

Clinica PEDIATRICA se remarcă datorită lucrului în echipă al medicilor, pentru a stabili o diagnoză corectă și a decide în beneficiul micului pacient. Acest fapt, cât și deținerea echipamentelor moderne, oferă siguranță și încredere în calitatea actului medical prestat. Un medic-pediatru trebuie să fie, în primul rând, un bun profesionist pasionat de meseria lui. De asemenea contează să fii sincer și să obții încrederea copilului, dar și a părintelui, deoarece cooperarea e cheia vindecării și atunci poți avea un mare succes în tratament. O singură zi din viața pediatrului presupune energie și entuziasm.

ÎMPREUNĂ CREȘTEM COPII SĂNĂTOȘI

PEDIATRICA a fost concepută din dragoste și grijă pentru copii. Atmosfera caldă și prietenoasă din cadrul clinicii amintește de o grădină a copilăriei, unde nu este loc de lacrimi, stres sau durere. Sloganul instituției este „Împreună creștem copii sănătoși”, lucru pe care îl reușesc zi de zi.

PLANURI PENTRU 2020

PEDIATRICA își dorește ca în 2020 să aducă inovații unice pe piața serviciilor medicale din Moldova. În același timp, își propune să creeze o atmosferă de confort pentru o satisfacție maximă a pacientului deservit.

Mariana Rusu, Director General PEDIATRICA
Am avut parte de un an plin de provocări, care s-a materializat în rezultate bune. Pentru viitor avem planuri și obiective ambițioase, care vor fi realizate cu profesionalism ascendent. Mereu avem oferte și promoții, investim în facilități și comoditatea clientului.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin