TOP BRANDURI 2019: VIVODENT

VIVODENT e una dintre puținele clinici stomatologice private din Republica Moldova care are o istorie frumoasă în domeniu. Și asta pentru că are obiective bine stabilite încă de la fondarea ei legate de calitatea serviciilor prestate, comercializarea de materiale și echipamente de ultimă generație pentru cabinetele stomatologice, precum și pentru laboratoarele dentare.

ÎNCEPUTURILE

Istoria fondării Centrului Stomatologic VIVODENT începe cu anul 1988, inițial având denumirea „Dans”, mai târziu fiind redenumit „Dentis”, iar ulterior, în 1995, fiind înregistrat cu numele actual. VIVODENT provine de la VIVO+ DENT, ceea ce ar însemna „viaţa unui dinte”.

2019 în realizări

În anul 2019, compania a reușit să-și mărească spațiul de activitate și să-și doteze atât clinica, cât și laboratorul dentar cu echipamente de ultimă generație prin utilizarea tehnologiei digitale. În calitate de distribuitor de echipamente și dispozitive medicale pentru cabinetele stomatologice și laboratoarele dentare, VIVODENT a reușit să implementeze cu succes inovații de diagnostic computerizat și echipament cu noutăți digitale pentru laboratoare dentare.

VIVODENT a implementat și menținut certificatul internațional de management al calității ISO 9001:2015, ea fiind și prima companie din Republica Moldova cu profil de servicii stomatologice care a obținut această performanță.

SCHIMBĂRI CONTINUE

Este foarte important să fii la curent cu ultimele tendințe, materiale și protocoale de lucru care schimbă esențial calitatea serviciilor oferite. Cei de la VIVODENT au conștientizat acest lucru și au implementat cu succes tehnologii noi de diagnostic computerizat și echipament cu inovații digitale. Iar aici vorbim de procesul de sinterizare selectivă cu laser și o imprimantă 3D, care oferă o mai mare precizie și rapiditate în producerea lucrărilor protetice.

O ECHIPĂ UNITĂ

Rolul principal pentru asigurarea cu succes a obiectivelor principale îl are echipa de profesioniști cu experiență dobândită în timp, și asta pentru că cei de la VIVODENT știu ce înseamnă calitatea și respectă tradiția. Cu o astfel de echipă se trăiește prezentul, și tot cu ea se poate bucura de realizări și construi planuri mărețe pentru viitorul companiei.

„Trăiește zâmbind”

Este sloganul VIVODENT, care de altfel este și misiunea companiei de a face cât mai mulți pacienți fericiți și cu un zâmbet sănătos.

Alexandru Smântână, Director VIVODENT

Mai bine de 30 de ani VIVODENT oferă cele mai moderne tehnologii și materiale pentru a vă îngriji sănătatea într-o atmosferă calmă și de maximă siguranță. Clinica noastră mereu a pus accent pe confortul clientului și profesionalismul de care dă dovada echipa noastră. Lucru ce se va face și de acum încolo pentru a mai demonstra o dată că suntem printre cei mai buni din domeniu.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin