Top Branduri 2020: Academy Beauty by Ekaterina Alerguș

Frumusețea în viziunea Ecaterinei Alerguș a trecut granițele încă anul trecut, când „Academy Beauty by Ecaterina Alerguș” s-a lansat în România. În comuna Voluntari a fost deschis și un salon, ambițiile fondatoarei fiind însă legate de parteneriatele cu Italia, Franța, Germania și Spania. Indiferent de condițiile pe care, în acest an, am fost obligați să le respectăm, de vină fiind pandemia (COVID-ul. Nu e nimic frumos în el), de oglinzi nu avem cum să fugim. Și tare vrem să vedem în ele ceva ce ne place! Așa că industria, parte a căreia este și Academia Ecaterinei, deși s-a aflat luni de zile pe stand-by, nu și-a pierdut importanța. Dimpotrivă. S-a adaptat și noilor reguli, dar și noilor tendințe.

Echipa a rămas intactă! E deja bine!
În 2020, „Academy Beauty by Ecaterina Alerguș” menționează câteva etape, „aplicate pe straturi în lumea succesului”. În primul rând, este vorba despre experiența unică în domeniul prestării cursurilor profesioniste din sfera Beauty. „Am introdus tehnici și metode noi pentru viitoarele profesioniste în domeniul nostru. Unul dintre scopuri e să oferim varietatea de produse, care inspiră încrederea clientului. Și ne-a reușit”, spune Ecaterina.
„Am respectat parteneriatele, stabilite anterior, reușindu-ne deplasări în țările europene. Echipa de la „Academy Beauty by Ecaterina Alerguș” a devenit și mai consolidată. „Și în acest sens am efectuat măsuri de revizuire și planificare a activității pas cu pas, pentru menținerea indicilor anului 2019”, susține Ecaterina Alerguș.

Frumusețea care se vede… vine și din interior. A fi parte din industria beauty presupune multă creativitate și dorință de a demonstra că frumusețea va salva lumea. Când există pasiune și ești în armonie cu propriile vise, afacerea nu este un refugiu, ci un drum pe care să tot vrei să mergi. Pentru Ecaterina, aprecierea și susținerea oamenilor scumpi este principala motivație în crearea frumosului.

Anul 2020 mi-a oferit mai multe lecții. Chiar dacă mai multe contracte a trebuit să le transferăm pentru 2021 (60 la sută), am înțeles că trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai ales pe plan financiar, pentru că bugetul afacerii noastre a avut și el de suferit. Nu sunt adepta studiilor online, pentru că make-up-ul și coafatul sunt profesii care solicită implicare practică. „Academy Beauty by Ecaterina Alerguș” este singura care, după studii, oferă noilor absolvenți și un job. În plus, importăm produse cosmetice profesioniste, care pot fi achiziționate în rate de viitorii stiliști și make-up-eri. Posesorii de diplome ai Academiei sunt prin întreaga lume, așa că tehnicile studiate la noi sunt utilizate și în cazul clienților din statele unde absolvenții noștri s-au stabilit cu traiul.

Am păstrat personalul, 31 de angajați, chiar dacă a trebuit să le reducem din salarii, motivul fiind evident.

Ecaterina Alerguș – fondatoarea Academy Beauty by Ecaterina Alerguș

Abonează-te la articolele

Vip Magazin