Top Branduri 2020: Inamstro

Din anul 2006, Inamstro aduce valoare pe piața imobiliară din Republica Moldova și nu doar prin arhitectura originală, tehnologie de ultimă oră și standarde înalte de calitate. Compania și-a consolidat numele grație succesului celor 17 proiecte finalizate cu succes în patru țări ale lumii, iar alte 25 de proiecte sunt în dezvoltare

Provocarea anului
Cea mai mare provocare pentru compania Inamstro în 2020 a fost să mențină ritmul construcțiilor și să respecte promisiunile față de parteneri și clienți. Mai mult, a demonstrat că poate face față provocărilor și chiar și-a extins activitatea.

A fost dat în exploatare proiectul imobiliar Mircea cel Bătrân și finalizate lucrările din prima etapă pentru proiectul Liviu Deleanu. Mai mult, a demarat câteva proiecte noi, a lansat construcția celui mai sigur ansamblu rezidențial din Chișinău – ARTIMA și a proiectului Azimut Copou Iași. De asemenea, a continuat construcția bijuteriei din centrul istoric al orașului – Eminescu Residence.

Realizarea anului 2020 a fost responsabilitatea față de angajați, față de clienți și societate. Inamstro a încheiat anul cu rezultate solide, cu mai mulți clienți care cred în ea și cu o echipă mai unită ca oricând. Compania a reușit să îndeplinească scopurile propuse și să continue construcțiile tuturor obiectelor în pofida pandemiei și a limitărilor. 

Eminescu Residence este un proiect exclusivist ce dispune de arhitectură originală și fațadă din piatră naturală, finisaje premium, un nivel înalt de siguranță și un mix complet de facilități pentru cei ce apreciază calitatea și un stil de viață select.

Noutăți
Domeniul imobiliar este prin tradiție o activitate care se desfășoară în offline, clienții dorind să vadă viitoarea locuință, însă contextul creat a impulsionat compania să investească mai mult în zona de inovare online și digitalizarea serviciilor, astfel încât oricine a putut intra în contact cu agenții de vânzări prin apeluri video și vizite virtuale.
Promovarea brandului
Pandemia a accelerat trendul de cumpărături online, așadar Inamstro a adoptat o serie de procese digitale. Investiția în marketingul online a adus o vizibilitate sporită brandului.
Unul din obiectivele strategice ale companiei a fost și promovarea pe platformele social media, cât și publicitate TV, radio și altele.
Istoria Inamstro
Compania Inamstro și-a început activitatea în domeniul industrial în anul 2006, iar din dorința de a crea proiecte imobiliare inedite cu arhitectură specială, a început să construiască ansambluri rezidențiale sigure, ambițioase și progresive.
Stil prin calitate
Inamstro tinde prin fiecare proiect să valorifice potențialul maxim prin calitate, siguranță și stil. Din 2006, îmbină pasiunea pentru arhitectura frumoasă și cele mai avansate tehnologii în construcții, iar proiectele finalizate cu succes sunt cea mai fiabilă confirmare de calitate.
Impactul pandemiei
Sunt multe cuvinte care descriu acest an: provocare, efort, adaptare, digitalizare, performanță, speranță și lista nu se oprește aici. În aceste momente dificile, Inamstro a reușit să dezvolte un program de responsabilitate socială corporativă. În perioada aceasta, au contribuit la dotarea sistemului sanitar în instituțiile medicale, au sprijinit întreprinderile mici, devenind parteneri generali ai Teatrului Independent Geneza Art și alte acțiuni. Provocările prin care au trecut nu au făcut decât să confirme, încă odată, că o echipă puternică este garanția succesului.

2021
Compania de construcții Inamstro are planuri mari pentru viitor, este deschisă spre schimbări și oportunități. În anul 2021, compania își propune inaugurarea celui mai grandios și inovativ centru de afaceri. Infinity Tower by Inamstro este un adevărat reper fiabil pentru afaceri cu ambiții. 

De asemenea, va fi finalizat ansamblul rezidențial Constantin Stere – unicul proiect care oferă concomitent imaginea panoramică a două, cele mai frumoase, parcuri ale orașului – Dendrarium și Valea Morilor.
Precum și finalizarea proiectelor rezidențiale Avram Iancu, Riviera Orhei, Ioana Radu și, desigur, vor fi lansate alte proiecte absolut unice pe piața imobiliară de la noi.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin