Top Branduri 2020: Zepter Moldova

ÎCS ZEPTER a surprins plăcut clienții și în anul 2020. Chiar dacă a fost unul delicat, planul de vânzări a fost îndeplinit, ba chiar și un design nou al showroomului a fost una dintre provocările susținute cu brio de companie. Nu au întârziat să apară și noutățile, evident! E un fapt îmbucurător ce demonstrează că echipa de la ZEPTER este cu adevărat profesionistă.

În acest an, compania a revoluționat piața din RM cu cele mai inovative produse. Iar dacă nu ați avut ocazia să testați blenderul ArtMix Pro cu funcția de gătire automată, noile modele de ochelari Zepter Hyper Light Eyewear cu lentile fullerene sau ceainicul Latino de ultimă generație, să știți că aveți ocazia să le procurați în showroomul modern ZEPTER MOLDOVA! O altă noutate este și purificatorul Therapy Air iOn, certificat de renumitul laborator GUI-Lab din Germania. Acesta elimină eficient microorganismele, inclusiv SARS-CoV-2, fiind declarat cel mai bun și eficient purificator al anului 2020.

Pentru prima dată în 2020 nu au avut loc prezentări în oficiu începând cu luna martie. Toată activitatea a trecut pe online, inclusiv interacțiunea cu clienții.
ZEPTER s-a bucurat și de premiul „Cel mai recunoscător brand în 2019”, categoria „Veselă” din cadrul competiției NOTORIUM.

Promovarea companiei a avut loc nu doar în presă și social media, dar și pe o platformă inovativă multilingvă lansată de ZEPTER INTERNATIONAL SRL – Zflix.media. Este un instrument de top și foarte util în procesul de activitate. Cea mai răsunătoare campanie susținută de ZEPTER MOLDOVA a fost parteneriatul cu trupa AKORD în cadrul proiectului „Te aștept în seara de Crăciun”, la sfârșitul anului 2020.

Echipa a fost implicată în activitatea companiei, chiar dacă a trecut de un an sensibil. Numărul clienților fideli s-a majorat, inclusiv cererea produselor destinate unui mod sănătos de viață. Sloganul companiei „Trăiți sănătos! Trăiți îndelungat” demonstrează grija față de valorile unei vieți calitative. 

Anul 2020 a fost unul dificil pentru toată lumea. Compania ZEPTER MOLDOVA a trecut prin el cu optimism, cu rezultate frumoase și de succes. Planurile anuale dedicate vânzărilor au fost îndeplinite cu brio. Sunt mândră de noul design al showroomului, de noutățile enumerate anterior, munca online, seminarele online săptămânale alături de colegii din alte țări. Eu aș clasifica respectivele acțiuni ca fiind reușitele echipei noastre în 2020.
Premiul TOP BRANDURI și NOTORIUM din anul 2020 demonstrează că echipa noastră este una dedicată muncii sale. Ne mândrim cu diplomele și cupele obținute, acestea completând colecția noastră de reușite și aprecieri!

                                    JANA VIZITIU – Director General Zepter Moldova

Abonează-te la articolele

Vip Magazin