Alina Andronic: Orientată spre escaladarea munților | #womeninspire

Director General Mostelle

O împletire neașteptată între firav și puternic – Alina știe să răspândească frumusețe și naturalețe prin propria prezență și prin tot ce înseamnă Centrul de Estetică Mostelle. Generoasă în împărtășirea propriei experiențe și consiliere, oferă senzația că i-a reușit să obțină drepturi depline asupra timpului. În esență, știe să planifice și să identifice soluții.

Ce trăiești în ultima perioadă? Ca stare, ca emoție? 

Este o perioadă senină și de succes în viața mea. M-am maturizat mult emoțional și am început să savurez și procesele, și rezultatul. Este timp despre descoperirea sinelui, despre recunoștință și iubire. Mi-e bine în lumea afacerilor, mi-e bine la Mostelle și aici îmi depășesc continuu limitele, mi-e bine acasă, în brațele bărbatului iubit și a celor doi copii. Mi-e bine în singurătate. Sunt orientată spre escaladarea munților mari!

Ce munți ai răsturnat în 2022?

 A fost un an prosper pentru Mostelle. Ne-a reușit să aducem două mari tehnologii unice în țară: NuEra Lumenis și Criolipoliza medicală Clatuu. Sunt soluții non-invazive și cu efect absolut garantat pe care femeile de la noi le puteau accesa doar în străinătate și iată că acum le au atât de aproape. O singură procedură de criolipoliză de exemplu te slăbește cu o mărime la haine.

Cât de departe ai curajul să visezi azi? 

Cred că obțin pentru că visez și muncesc pentru visurile mele. Am încredere in cocreatorul din mine și în Univers, dar și în rațiune și muncă. În orice plan am o intenție ecologică, de a aduce estetica la cele mai înalte standarde cu rezultate corespunzătoare așteptărilor clienților și care le depășesc.

Am încredere in cocreatorul din mine și în Univers, dar și în rațiune și muncă.

Ai o lumină interioară fantastică. De unde vine? 

Probabil am adunat această lumină rază cu rază în timp, prin înțelegerea menirii, scopului meu și iubire față de ceea ce fac.

Care sunt cele mai tari noutăți în materie de tehnologii pe care le are Mostelle? 

E cert că suntem printre pionerii în materie de tehnologii estetice în țara noastră. Mă ambiționez să mențin această calificare și să aduc la Mostelle inovații de ultimă oră. Astfel, deținem cele mai de top tehnologii – Lumenis Desire pentru epilare laser, LPG ENDERMOLOGIE, NuEra Lumenis și Criolipoliza Clatuu pentru remodelare corporală, Hydrafacial pentru estetica facială. Țin enorm la calitate și certificare, alegând doar ce e mai bun.

Cum se anunță 2023?

Nu obișnuiesc să dezvălui planurile. Nu că aș fi superstițioasă, dar prefer să comunic prin rezultat, să am reușita obținută atunci când deschid subiectul cu cei din jur. Dar pot să afirm cu încredere că sunt pe lista activă două scopuri mari – o locație nouă deosebită și mărirea echipei. Iar noutățile vor apărea original pe parcurs.

Ce contează pentru fericirea unei femei? 

Să fii bine cu tine nu îmi mai pare o simplă expresie. Știu cum e să nu fii bine cu tine și să fii într-o continuă beznă emoțională, pentru că au fost timpuri în care am gustat și din depresie. Trăiam o neliniște greu de explicat a cărei cauză pur și simplu nu o înțelegeam. Azi fericirea mea este despre echilibru și vitalitate. Pentru fericirea unei femei contează să își poată auzi vocea interioară. Împlinirea sinelui – de la împlinire se conturează și celelalte frumos.

Cum ai reușit să faci schimbarea?

 Golurile mele nu erau niște urme proaspete ale prezentului, ci niște moșteniri din experienţe anterioare, zgândărite sau ieșite în evidență mai ales după naşterea băiatului, când am început să le simt. Să simt că sunt blocată. Am învățat cu ajutorul unui psiholog să le accept și, acceptându-le, am început să le umplu.

Ce fel de femei te inspiră? 

Mă inspiră femei cu verticalitate, cu putere interioară, flexibile, femeie creative și care oferă multă iubire in activitatea care o fac.

Ai reușit să îți construiești și să te înscrii în acel time management perfect?

 Să îi identific mecanismele și căile – da. Să îl aplic în procesele de bază – da. Să îl respect zi de zi și în toate aspectele vieții – învăț și cred că e o învățare continuă.

Pentru care lucruri încă nu îți ajunge timp? 

Rodica, ani la rând am crezut că timpul nu-mi este aliat sau că e un cal nărăvaș pe care nu-l pot înșeua. Dar mi-am pus scopul și am găsit soluția pentru mine. Identificarea corectă a priorităților mă ajută să mă împrietenesc cu timpul.

Text: Rodica Ciorănică, Foto: Vadim Putregai

Abonează-te la articolele

Vip Magazin