AutoSpace: Lider pe segmentul de automobile premium

Peste 400 de mașini vândute în 2023

SALOANE AUTO

Cu un focus pronunțat pe inovații și servicii de calitate, Autospace a atins apogeul în 2023, consolidându-și poziția de lider în segmentul de automobile Premium. Compania s-a evidențiat prin lansarea modelelor de ultimă generație BMW, inclusiv vehicule electrice, reflectând angajamentul față de mobilitate durabilă și tehnologii prietenoase cu mediul.

Cea mai mare realizare a anului 2023

Un an de succes, în care Autospace a atins apogeul ca lider pe segmentul de automobile Premium, consolidându-și poziția în industrie. Timp de 27 de ani, compania și-a costruit o imagine ireproșabilă, punând accent pe corectitudine, calitate și respect față de clienți și parteneri. Astfel, și-a câștigat și statutul de reprezentant oficial pentru brandurile BMW, MINI, Mitsubishi și Honda.

Inovații. Extinderi. Servicii

În acest an, piața auto din Moldova a fost asigurată cu cele mai noi modele, prin lansarea modelelor BMW de ultimă generație, precum X1, iX1, XM, X5, X6 și seria 5. Totodată, compania a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor de vehicule electrice, ceea ce denotă un interes sporit față de inovațiile din domeniu, mai cu seamă față de cele care presupun grija față de mediu și tehnologiile verzi.

Așteptări de la 2024

Pentru 2024, compania Autospace se așteaptă la menținerea unei creșteri constante, prezentând noi modele inovatoare și continuând să furnizeze servicii excelente pentru clienți, susținând astfel statutul de lider incontestabil în industrie.

Victor Miculeț – fondator Autospace

,,Autospace Moldova este un nume echivalent cu onestitatea și buna funcționare a unei afaceri. Tindem să fim cât mai sustenabili, împreună cu întreg grupul BMW, cu angajamente față de climă și starea planetei. Mă onorează să vorbesc despre angajamentul nostru pentru mobilitate durabilă, prin producerea automobilelor electrice. Vă dați seama cât de mare e plăcerea de a conduce când automobilul este total lipsit de gaze de eșapament și emisii locale? Dacă sunteți printre promotorii acestor valori ale secolului 21, e important să știți că uzina BMW preferă să recicleze materialele în loc să le elimine. La fel și noi, în 2024 vrem să implementăm utilizarea energiei regenerabile prin construcția unei instalații fotovoltaice performante.”

Date de contact:

Chișinău, str. Bucuriei, 18a

Tel.: 022-123-100

bmwmoldova

Abonează-te la articolele

Vip Magazin