Casa Rinaldi: „Trezește” italianul din tine

PRODUSE ALIMENTARE

Produsele Casa Rinaldi au o istorie veche şi, de mai mulţi ani încoace, fac istorie și în țara noastră. De 12 ani sunt aici și nu există moldovean îndrăgostit de bucătăria italiană, care nu cunoaște măcar ceva despre bunătățile lor. Prin abordarea deosebită, au demonstrat că își doresc să fie mai mult decât parteneri sau simpli furnizori. Cine își putea imagina că în acest timp, relativ scurt, Casa Rinaldi în Moldova se va încadra în Top 3, din peste 116 țări ale lumii?! Nu mai e nevoie să zbori la Roma pentru a savura o pizza Margherita sau pasta bologneză. Acum ai toate produsele proaspăt venite direct din Italia. Trebuie doar să îți faci plinul la Casa Rinaldi, să te lași ghidat de chef, „e basta”. Buon appetito!

A crescut cu peste 15% față de anul precedent.

Istorie și succes

Casa Rinaldi este lider în industria alimentară la nivel mondial, cu o experiență de mai bine de 44 de ani, prezentă în peste 116 țări. Brandul cu viitor renume internațional se năştea în Italia anului 1979, ca să ajungă şi în Moldova în 2011. Originalitatea produselor e redată prin tradiție și moștenirea unor rețete din cele mai indepărtate timpuri. Ingredientele vin de la ferme agricole selectate cu mare atenție și supuse unor procese unice de prelucrare. Supravegherea permanentă a calității și lipsa conservanților asigură un gust cu adevărat natural produselor.

Obiective și reușite din 2023

Peste 1,2 milioane de produse distribuite în țară și peste 50.000€ investiți în promovare. Au înregistrat o creștere importantă, lucru care a devenit posibil noii abordări a companiei. Casa Rinaldi s-a implicat mai mult în activitățiile de catering și promovarea la maximum a activităților Asociației Bucătarilor Italieni din Moldova. La sfârșit de an, Casa Rinaldi a lansat și un nou proiect în web TV, „Italia în farfurie”, în care bucătari italieni gătesc cu produse de la Casa Rinaldi.

Provocarea anului

Dezvoltarea departamentului de catering și promovarea produselor în sectorul HoReCa și retail cu mai multe acțiuni de marketing, acestea au fost cele mai accentuate provocări ale anului 2023. În ciuda totalei instabilitați, în toate domeniile, din cauze mai mult externe, mărirea cifrei de afaceri a devenit o adevărată provocare pentru Casa Rinaldi.

Realizări

Cea mai importantă realizare în 2023 a fost mutarea în sediul nou, de la Vatra. Astfel, compania devine și mai flexibilă, mărește spațiile de depozitare și deschide un nou showroom în care integrează bucătăria Casa Rinaldi. Aici, au loc prezentările noilor produse, gătite potrivit unor rețete individuale, oferind consumatorilor mai multe variante de utilizare a lor, atât acasă cât și în restaurante. În noiembrie, brandul a sărbătorit cu mult fast 10 ani de activitate. Astăzi, Casa Rinaldi furnizează produsele, în mod regulat, în toate regiunile Moldovei, dar cu siguranță, mai are mult de lucru pentru a le aduce cât mai aproape de toți consumatorii. În 2023 a crescut și numărul de clienți, cu circa 20%, majoritatea fiind din sectorul HoReCa. Totuși, și retailul arată bine, datorită creșterii numărului de magazine specializate.

Cum va fi 2024?

Cel puțin își doresc să repete creșterea economică din anul precedent. Au planuri mărețe în ceea ce privește dezvoltarea serviciilor de catering. Tind să susțină din ce în ce mai mult activitatea Asociației Bucătarilor Italieni, fiindcă se consideră parte integrantă în acest proiect care are ca scop principal promovarea alimentației mai sănătoase, sinonim unui stil de viață sănătos.Compania speră la o prezență mai activă pe toate rețelele, să deservească mai multe restaurante, săli de festivități din toată țara, să mărească numărul de produse și, cel mai important, să cucerească mai mulți consumatori, aducând în casele lor gustul italian.

Francesco Sanna – Manager General Casa Rinaldi în Moldova

,,În comparație cu anul 2022, aș spune că 2023 a fost un an mult mai intens. Am căutat multe provocări noi. Clienții și partenerii noștri ne-au atras în mod direct sau indirect, în proiecte deosebite și ne-am străduit să facem față fără a dezamăgi. Mutarea în sediul nou ne-a oferit posibilitatea să devenim mai flexibili, crearea bucătăriei noastre a început să ne dea și mai multă vizibilitate. Și showroomul este mult mai mare, mai luminos, iar produsele sunt mai bine expuse. Am fost vizitați chiar de consumatori finali, unii fiind mai mulțumiți că pot veni chiar la noi să facă cumpărături. Pretind de la colaboratori maximă atenție și profesionalism înalt către toți clienții, deoarece ei sunt cei care hotărăsc care este locul nostru. Exact cum s-a întâmplat în votingul proiectului vostru, care și în acest an ne-a poziționat în topul aprecierilor de către consumatorii din RM. Dar, dacă privim spre rezultatul final, pot afirma că am reușit să înregistrăm o creștere semnificativă nu doar la nivel economic, dar și din punct de vedere al notorietății.”

Date de contact:

Casa Rinaldi în Moldova

Food Ambassadors

„Effea services” S.R.L.

Str. Ștefan Vodă, 58, MD-2055,

or. Vatra, mun. Chișinău

Nr. de tel. 062 022 444

e-mail: [email protected]

www.casarinaldi.it

Abonează-te la articolele

Vip Magazin