DANSICONS: Construim azi, cu gândul la ziua de mâine

Companii de construcții.

Peste 1000 de spații locative

Dansicons S.R.L. este brandul ce inspiră încredere și rezistență, fiind printre cele mai influente companii de construcții din Chișinău. Activitatea acesteia a început în anul 2002 și până în prezent se concentrează asupra creării, dezvoltării și implementării unor soluții eficiente pentru proiecte imobiliare, având misiunea edificării și dezvoltării obiectivelor imobiliare, furnizării serviciilor de construcții la cel mai înalt nivel, menținând în același timp prețuri competitive, echitabile în conformitate cu dinamica pieței.

Istorie și experiență

Fiind o companie cu o bogată experiență în domeniul construcțiilor, Dansicons S.R.L. se distinge prin profesionalism, flexibilitate, îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite și dorința de a fi lideră în domeniu. Brandul și-a asumat de mai bine de 21 de ani sloganul „Construim azi, cu gândul la ziua de mâine”, menținând standarde ridicate de transparență, responsabilitate și corectitudine, atât în relațiile cu clienții corporativi, instituționali sau privați, cât și cu furnizorii și subantreprenorii săi. Angajamentul de a construi cu gândul la viitor, respectând normele de construcție și principiile de sustenabilitate, are scopul de a îndeplini așteptările beneficiarilor companiei – mii de familii fericite, care au pășit și cele care urmează să pășească pragul propriilor locuințe.

Realizări 2023

Deși, în ultimii ani, piața construcțiilor din Republica Moldova nu s-a aflat în cea mai favorabilă perioadă, situație influențată de creșterea prețurilor și de criza regională, compania a reușit să evidențieze realizări remarcabile în 2023. Darea în exploatare a Complexului locativ „Eco City Residence”, de pe str. N. Milescu-Spătaru din sectorul Ciocana a mun. Chișinău reprezintă doar unul din succesele companiei. Complexul este compus din 515 spații locative (apartamente) și 207 spații nelocative (spații comerciale, locuri de parcare, debarale) și a fost dat în exploatare în trimestrul doi al anului 2023.

Tot în 2023 a avut loc darea în exploatare a primei tranșe a Compexului locativ „Greenfield Residence”, situat în mun. Orhei, str. C. Negruzzi 91. Complexul este format din 12 blocuri locative cu parcare și cu teren de sport și agrement, însumând 492 de spații locative și 320 de spații nelocative. În prima trașă, au fost date în exploatare 5 blocuri, care cuprind 171 de spații locative și 160 de spații nelocative.

Noutăți și solicitări

Pentru a răspunde solicitărilor venite din partea clienților, în 2023 s-a inițiat colaborarea cu instituții bancare prin semnarea unor acorduri de colaborare, care să ofere clienților Dansicons S.R.L., posibilitatea procurării prin intermediul creditelor imobiliare atât a bunurilor imobiliare aflate în construcție, cât și a bunurilor imobile date în exploatare.

Scopuri și planuri

În anul 2024, la Orhei, va fi dată în exploatare cea de-a doua tranșă a Complexului locativ „Greenfield Residence” – punerea în funcțiunea a șapte blocuri rezidențiale, cu 321 de apartamente și 160 de spații nelocative.

Roman Boțan – Director general Dansicons S.R.L.

,,Ne angajăm să continuăm participarea la diverse activități esențiale pentru progresul comunității noastre, inclusiv în domeniul cultural, sportiv, umanitar și educațional. Din acest motiv, Dansicons S.R.L. a devenit partenerul oficial al Federației Moldovenești de Fotbal în cadrul proiectului „Fotbal în școli”. Scopul nostru este ca societatea să ne cunoască în primul rând pentru dedicație, activitate profesională, dar și responsabilitate socială. În final, pentru anul 2024, intenționăm să ne implicăm în proiecte imobiliare semnificative și să continuăm să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm echipa, astfel încât să obținem o eficiență maximă.”

Date de contact:

Or. Chişinău,

str. Moara Roșie, 2/4, of.5

Nr. de tel.: 022 830 007

079 830 007

E-mail: [email protected]

Abonează-te la articolele

Vip Magazin