DECORSTONE: De 19 ani, betonul ia forma artei!

DECOR

PRIMII care au transformat betonul în elemente de decor și mobilier urban

Decorstone este cea mai incredibilă poveste de interpretare a betonului. Nimeni până la ei nu și-a imaginat cât de creativă și autentică poate fi povestea unei bucăți de metal și cum poate reinventa designul unui spațiu.

REALIZAREA LUI 2023

În anul 2023, compania DECORSTONE a avut plăcerea de a colabora cu Port Mall – cel mai mare mall din Republica Moldova, deschis la sfârșitul anului. Cu o abordare inedită, au creat o curte exterioară modernă, inovatoare, dând viață proiectului clienților. Proiectul a inclus utilizarea elementelor din beton de maximă rezistență, care îmbină durabilitatea și estetica contemporană. Elemente precum bănci, ghivece și zone de relaxare au fost integrate cu pricepere, creând un ambient prietenos și atrăgător pentru clienți. De asemenea, s-au adăugat spații verzi, sporind farmecul atmosferei. Prin acest proiect, DECORSTONE a demonstrat atât abilități tehnice remarcabile, cât și viziune orientată către inovație și identitate.

Extinderea producției

Parteneriatul cu o companie străină din același domeniu oferă noi perspective extinderii brandului. Astfel, DECORSTONE a introdus pe piață ghivece din fibrociment cu forme variate, complet diferite de ce a cunoscut țara noastră până acum. Acestea reprezintă o combinație perfectă între estetic și funcționalitate, oferind un aspect contemporan și durabilitate sporită. Designul lor modern și versatil se integrează armonios în orice spațiu interior sau exterior, aducând un plus de eleganță și stil. Mai mult, în urma colaborării și însușirii noii experiențe, compania produce acasă formele, obținând produse de aceeași calitate înaltă, în timp util, adaptatbile clientului.

PERSPECTIVE 2024

Cu optimism, DECORSTONE așteaptă provocările și oportunitățile anului 2024. Fondatorul și-a propus consolidarea poziției pe piață prin extinderea gamei de produse, menite să transforme spațiile în adevărate opere de artă. La fel, compania proiectează investiții de cercetare și dezvoltare pentru perfecționarea continuă a produselor sale. Dar prioritară rămâne, bineînțeles, satisfacerea exigențelor clienților. Datorită eforturilor constante, sunt încrezători că anul 2024 va fi marcat de succes și realizări remarcabile.

Ștefan Botezatu – fondator DECORSTONE

,,Cea mai mare provocare a anului 2023 a fost pentru noi realizarea unor comenzi complexe pentru Port Mall. Vorbim despre munca zilnică a peste 15 angajați care au fost implicați la crearea a peste 415 elemente decorative individuale, făcute în exclusivitate după proiectul clientului. Cu un termen inițial de execuție de 6 luni, echipa noastră a depășit așteptările, finalizând proiectul în doar 4 luni. Această performanță a fost o premieră pentru noi și subliniază eficiența și dedicarea personalului.”

Date de contact:

Adresa Showroom: or. Chișinău, str.Petricani 17/3

nr de tel.: 062 104 001, 062 105 002

www.decorstone.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin