Dezgolită frumos: Valeria Lungu, așa cum nu ai mai văzut-o

De fiecare dată nu reușesc să nu o numesc Victoria Lungu, dar cred că asta nu-i o greșeală oribilă pe care pot s-o comit în raport cu Valeria – o tânără frumoasă, stilată, senzuală, care a urmat calea mamei în ce privește orientarea profesională, pe care însă a mai diversificat-o. Astfel că vorbim despre actrița, interpreta, modelul Valeria Lungu, cea de la care am reușit să-i răpim din programul încărcat câteva ore pentru o ședință foto specială, semnată Arcady Manah, pentru frumoasa noastră rubrică. Nu a scăpat Valeria nici de un scurt interogatoriu, compus din opt întrebări, rezultatul căruia îl găsiți atașat la pozele cu pricina.

Stările prin care ai descrie viața ta de până acum…

Frumoasă, aglomerată, haotică, plină de peripeții, cu viitor, sigur.

img_8519

Lucrurile pe care le faci pentru a avea seară o zi reușită…

Mă trezesc cu dispoziție bună, mă îmbrac în ceva comod, îmi spun ce ar fi dacă astea vor fi ultimele zile din viața mea… Da, o sun pe mămica.

img_8349

Principiile care te ajută pentru o viață fericită.

Fiecare zi este o mică viață, trăiește ziua din plin, sau te bat pe tine sau bați tu, orice s-ar întampla, trebuie să înveți din asta; să știi că în lumea asta sau tu ești lecția cuiva, sau e cineva lecția ta.

img_8787

La oameni apreciezi…

Sinceritatea, loialitatea, nebunia, imaginația, iubirea.

img_8710-new-face

Defectele pe care le detești la bărbați…

Când bărbații se lasă așteptați/întârzie, când bat o femeie, când o înjură, când aruncă vorbe în vânt și când spun „te iubesc”, de formă.

img_8669

Acțiunile pe care nu le-ai făcut încă dar pe care intenționezi să le faci cu tot dinadinsul…

Aș vrea să călătoresc în lumea întreagă, să-l întâlnesc pe acel unic din viața mea, să fac copii, să scot câteva hituri.

img_8366

Calitățile pentru care te placi…

Mă apreciez pentru bunătatea și dragostea pe care pot să o ofer, pentru nebunie… Ce ține de exterior, cei mai frumoși sunt ochii mei și părul. Mulțumesc mamei.

img_8505-piept

Lucrurile cu care te mândrești…

Cu o facultate de actorie și o școală de televiziune pe care le-am absolvit, m-am filmat în câteva clipuri/seriale/reclame/scurtmetraje. Am semnat un contract cu o casă de discuri ,,Soundify Media” și am scos primul meu single, „Sahara”.

 

Text: Marcel Toma

Foto: Arcady Manah

Lenjerie: BEATRICE (logo)

Studio: MAKERs

Abonează-te la articolele

Vip Magazin