Eni Design Interiors: Urmărim extindere la nivel internațional

Design

Peste 143 de spații în locuri de vis, în 2023!

Acum cinci ani, Eni Design Interiors nu era decât un vis, însă în prezent este tot mai real, mai aproape și chiar a pătruns în casele oamenilor. Alegerea unui designer de interior a evoluat în timp, devenind o etapă esențială în definirea confortului și esteticii spațiului personal. Cu o traiectorie înnobilată de calitate, originalitate și încredere, Eni Design Interiors nu mai reprezintă doar o companie de design, ci și o poveste de succes ce se conturează din ce în ce mai clar prin fiecare locuință în care își aduce cu măiestrie creativitatea.

Drumul către succes

Succesul nu este o realizare ușoară, iar Eni Design Interiors demonstrează acest lucru prin fiecare an de activitate. Fondată de Cristina Eni, compania s-a dezvoltat ca rezultat al muncii constante și a angajamentului zilnic față de clienții săi. Echipa Eni Design Interiors abordează zilnic proiectele prin gândire și muncă asiduă, având responsabilitatea ca o calitate fundamentală în abordarea afacerii.

Proiecte la nivel internațional

Anul 2023 a reprezentat un moment de cotitură pentru Eni Design Interiors, marcând nu doar o creștere substanțială în expertiză și numărul de proiecte, ci și o intrare pe scena internațională. Cu realizarea unui proiect HoReCa în inima arhitecturală a lumii – Roma, Italia, echipa Eni Design Interiors a demonstrat că poate transforma ideile în realitate, indiferent de locație. Restaurantul, ce își deschide curând ușile către clienții capitalei, reprezintă o realizare deosebită în evoluția companiei. Adevărata reușită se reflectă și într-un restaurant chinezesc din Chișinău, precum și în proiecte particulare, conturând astfel o poveste de succes internațională.

Pasiune, timp și identitate vizuală

Eni Design Interiors a adus inovație și stil în proiecte atât private, cât și instituționale, în țări precum Franța, Italia, Belgia, România și Irlanda. Eforturile depuse au rezultat în transformarea a peste 143 de spații în adevărate opere de artă, imprimând fiecărui metru pătrat din cei 5118 m2 o notă de pasiune distinctă. Cu 572 de vizite pe șantier, echipa Eni Design Interiors și-a dedicat timpul și atenția pentru a se asigura că fiecare detaliu al proiectelor este implementat cu precizie și rafinament. Tot în 2023, cele 858 de întâlniri au devenit momente în care ideile clienților au prins viață sub forma unor concepte ce reflectă autenticitatea și aspirațiile acestora.

Cristina Eni – Fondator Eni Design Interiors

„Sunt mândră de transformarea remarcabilă a echipei Eni Design Interiors! Începând cu anul 2024, ne-am angajat să atingem noi obiective, urmărind cu determinare extinderea la nivel internațional. În mod constant, accentuăm dorințele clienților, aducând sugestii care integrează armonios estetica și funcționalitatea. Designul interior a devenit o necesitate imperativă, depășind statutul de moft. În mod obișnuit, să-ți creezi așteptări poate să nu fie întotdeauna o alegere înțeleaptă, deoarece acestea ar putea să nu se materializeze așa cum sperai. În schimb, propunerea de obiective clar definite și un plan bine conturat pot fi cheia succesului. Aceste valori fundamentale reprezintă pilonii pe care îi promovăm cu mândrie în cadrul companiei și al echipei noastre. În lumea designului interior, succesul nu este un produs finit; el se construiește cu efort susținut, iar clienții noștri sunt cei care atestă autenticitatea și calitatea serviciilor Eni Design, ei fiind și cartea noastră de vizită.”

Date de contact:

Moldova

str. Decebal, 99/L

tel: +3737 848 11 11

email: [email protected]

România

tel: +40 75 816 2660

email: [email protected]

Abonează-te la articolele

Vip Magazin