FARMACIA FAMILIEI – SĂNĂTATE, INDIVIDUALITATE ȘI FRUMUSEȚE!

FARMACII

Două milioane de clienți fideli. Peste 1.000 de profesioniști. O gamă largă de produse și peste 50.000 de articole în sortiment. Farmacii cu program prelungit și non-stop. Farmacia Familiei se străduiește mereu să devină un punct de referință esențial pentru îngrijirea sănătății întregii familii, punând la dispoziție resursele necesare pentru promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Furnizează produse și servicii de calitate superioară pentru cca 2 milioane de pacienți

BRAND APRECIAT ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Prima filă din povestea Farmacia Familiei se scrie în anul 2005, fiind cea mai mare rețea națională de farmacii din Republica Moldova, cu peste 220 de filiale deschise la nivel național și peste 1300 de angajați, care furnizează produse și servicii de calitate superioară pentru cca 2 milioane de pacienți. FF este un brand puternic, matur și apreciat, fapt confirmat de premiile și încrederea obținută de la clienți, an de an.

STANDARDE DE PERFOMANȚĂ ȘI CALITATE

Datorită standardelor înalte de performanță, FF și-a clădit notorietatea și prestigiul de-a lungul timpului, fiind modelul de referință în domeniul frumuseții și al sănătății.

Prin sloganul „Cu grijă pentru sănătatea familiei”, FF se identifică cu un „spațiu unde ești tratat cu grijă”, unde pacienții pot oricând să vină pentru sfaturi și soluții de sănătate, îngrijire și igienă pentru orice membru al familiei.

MISIUNE ȘI REZULTATE

Misiunea FF este de a îmbunătăți calitatea vieții comunităților din țară prin furnizarea de servicii farmaceutice de înaltă calitate, consultanță profesională și soluții personalizate de sănătate, în concordanță cu cele mai riguroase standarde etice și profesionale. La moment sunt deschise 90 de farmacii în Chișinău și alte 128 filiale în diverse regiuni ale țării, precum și 40 de cabinete oftalmologice dotate cu echipament modern în care activează 700 de profesioniști farmaciști și 600 de consultanți și specialiști în frumusețe. Totodată, Farmacia Familiei are peste 500 mii de membri activi ai „Cardului Familiei” ce aleg orice produs din cele peste 50.000 de articole în asortiment. Farmacia Familiei continuă să se dezvolte și să inoveze, demonstrându-și angajamentul de a satisface nevoile clienților și de a fi o sursă de încredere pentru sănătatea comunității.

VIZIUNE ȘI PARTENERIATE

Farmacia Familiei este partenerul preferat al fiecărei familii în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea, oferind servicii farmaceutice de încredere, inovatoare și accesibile. Compania își dorește să devină o rețea națională de farmacii recunoscută pentru angajamentul său față de comunitate, experiență în furnizarea de soluții personalizate și pentru contribuția semnificativă la îmbunătățirea sănătății publice.

VALORI ȘI ANGAJAMENTE

Farmacia Familiei se angajează să asigure servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe cunoștințe științifice și competențe profesionale solide. Compania este implicată activ în comunitatea noastră, oferind educație și servicii care să promoveze sănătatea familiei, fiind în permanentă căutarea a modalităților noi și inovatoare de a răspunde nevoilor în schimbare ale pacienților.

TRANSPARENȚĂ ȘI INTEGRITATE

Compania acționează în mod etic și transparent, respectând standardele de încredere și integritate în toate interacțiunile cu oamenii și încearcă mereu să educe comunitatea cu privire la sănătate și prevenție, contribuind la îmbunătățirea cunoștințelor și luarea deciziilor informative.

COLABORARE ȘI ECHIPĂ

Echipa Farmaciei Familiei mereu își îndeplinește angajamentul față de comunitate prin organizarea de programe educative despre sănătate, sesiuni de consultanță gratuită, campanii de conștientizare și colaborare cu organizații locale pentru a sprijini nevoile medicale și sociale ale comunității. În plus, aceasta susține inițiativele de prevenție și îngrijire în rândul femeilor, copiilor și vârstnicilor, astfel încurajează o îngrijire holistică pentru întreaga familie. Totodată, Cardul de fidelitate „Cardul Familiei” reprezintă una dintre aceste inițiative ce oferă promoții în exclusivitate și reduceri pe loc, la orice achiziție.

Oleg Teterea – director Farmacia Familiei

,,În prezent, Farmacia Familiei se află în topul celor mai mari companii farmaceutice, având deschise peste 220 de locații pe întreg teritoriul Republicii Moldova. În anul 2022 a fost lansat noul concept de HYPER FARMACII DITA – locul în care găsești tot ce ai nevoie pentru sănătatea și îngrijirea personală, a ta și a familiei tale, la prețuri angro. Farmacia Familiei continuă să se dezvolte și să inoveze, demonstrându-și angajamentul de a satisface nevoile clienților și de a fi o sursă de încredere pentru sănătatea comunității.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin