FLYONE: NR. ONE ÎN MOLDOVA

COMPANII AERIENE

FLYONE a fost lansată în 2016. În scurt timp, compania a reușit să devină cea mai mare din Republica Moldova și Armenia. Din 2024, FLYONE Airlines va începe să opereze zboruri din și spre România.

În 2023, cifra de afaceri estimată a grupului de companii aeriene este de 300 de milioane de euro și peste 2 milioane de pasageri.

ÎN 2023, CEA MAI MARE COMPANIE AERIANĂ DIN ȚARĂ

Pentru 2023, compania și-a stabilit obiective ambițioase, având încredere deplină în potențialul său de a le atinge. Și-a propus lansarea mai multor rute noi, extinderea flotei și să devină cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova.

Datorită eforturilor și a profesionalismului echipei, FLYONE a reușit să-și atingă scopurile. Care a fost motivația? Contribuția pasagerilor la dezvoltarea companiei este inestimabilă, ei fiind cei care inspiră evoluția FLYONE și dorința continuă de a deveni mai buni.

SUCCESUL ÎN CIFRE

În 2023, în premieră pentru o companie aeriană din Moldova, la bordul avioanelor FLYONE au călătorit peste două milioane de pasageri. Tot în acest an, compania a inaugurat 14 curse noi spre Berlin, München, Bologna, Larnaca, Madrid, Milano, Roma, Londra Stansted, Tbilisi, Valencia, Veneția, Dubai, Zanzibar și Sri Lanka. Astfel, FLYONE operează acum zboruri către 58 de destinații, dintre care 36 sunt curse regulate și charter de pe Aeroportul Internațional Chișinău. De asemenea, în acest an, FLYONE și-a extins flota cu un avion de tip A320 și două – A321. Tot în 2023, FLYONE a fost desemnată drept „Companie aeriană de top”, în cadrul prestigiosului clasament Global Brand Awards.

O altă reușită importantă din acest an a fost înregistrarea cu succes a FLYONE ca operator IOSA în cadrul programului de Audit IATA pentru Siguranța Operațională, care înseamnă recunoașterea fiabilității și siguranței în industria transportului aerian.

SERVICII ȘI INOVAȚII

Compania FLYONE este în continuă dezvoltare pentru ca experiența de călătorie cu avionul să fie cât mai ușoară, confortabilă și eficientă pentru pasageri. Astfel, procesul de achiziționare a biletelor a devenit mai simplu atât pentru cei familiarizați cu operațiunile online, cât și pentru cei mai puțin experimentați în domeniu.

Mai mult, din 2023, FLYONE a inclus cashback de până la 7% pentru fiecare achiziție, bani întorși direct în contul personal al pasagerilor.

Tot în acest an, FLYONE și-a suplimentat portofoliul cu un serviciu inovator – procesul digital de asistență a pasagerilor, care oferă posibilitatea de a face modificări în doar câțiva pași simpli. Mai exact, atunci când apar devieri de orar, călătorii primesc un e-mail personalizat, având opțiunea de a schimba data călătoriei, de a primi rambursarea integrală sau de a accepta noul orar propus. Astfel, compania se asigură de faptul că pasagerii se bucură de flexibilitate maximă în planificarea călătoriilor.

De asemenea, pentru compania FLYONE contează mult menținerea unei comunicări transparente și proactive cu pasagerii săi.
Prin intermediul notificărilor pe e-mail, au grijă să transmită informații relevante despre statutul zborurilor, istoricul călătoriilor, precum și lansări de curse sau promoții, astfel încât pasagerii să fie mereu informați și să dețină controlul asupra proceselor.

2024. PROGNOZE ȘI PERSPECTIVE

Pentru 2024 își propun să mențină actuala strategie de a stabili obiective ambițioase și de a acționa cu încredere pentru a le atinge.

Un obiectiv important este extinderea flotei cu aeronave A320 și A321 și diversificarea opțiunilor de zbor pentru pasageri, indiferent de scopul călătoriei – fie că este vorba de studii, afaceri, vacanțe sau alte evenimente semnificative.

Începând cu 2024, FLYONE intenționează să lanseze rute către destinații fascinante, inclusiv Praga (Cehia), Thessaloniki (Grecia) și Enfidha (Tunisia), iar alte curse noi sunt în proces de cercetare. Tot din 2024, FLYONE Airlines va începe să opereze zboruri din România spre destinații de top, printre care insulele Tenerife și Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar și orașele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) și Hurghada (Egipt).

Surprizele vor continua. Ca să aflați despre ele, nu aveți decât să rămâneți printre clienții fideli ai companiei FLYONE.

Mircea Maleca – director general FLYONE

,,În 2023, FLYONE a fost desemnată drept „Companie aeriană de top” în cadrul prestigiosului clasament Global Brand Awards. Sunt extrem de mândru de această apreciere! La fel, mă simt onorat de înregistrarea cu succes a FLYONE ca operator IOSA în cadrul programului de Audit IATA pentru Siguranța Operațională. Această certificare este o recunoaștere a fiabilității și siguranței în industria transportului aerian.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin