GRAND VOYAGE TRAVEL AGENCY: Expect the best. Experience better.

AGENȚII DE TURISM

Cu aproape 15 ani de experiență, Grand Voyage oferă servicii exclusiviste în domeniul călătoriilor și al turismului. Rezervări de hoteluri, bilete de avion, croaziere, bilete de tren, transferuri de grup sau individuale, elicoptere private și iahturi, săli VIP și servicii Fast-Track în aeroport, toate ireproșabile. Compania elaborează excursii individuale, rezervă mese în restaurante, tichete la concerte sau meciuri, echipamente pentru schi, oferă instructori, școli și tabere pentru copii, creează ghiduri pentru țara de destinație. A fost prima care a deschis pentru Moldova direcția către Mauritius.

170 milioane de lei e cifra de afaceri in 2023

Realizarea anului 2023

Au organizat prima expediție pe insula Socotra – o premieră pentru Moldova. Este un tur autorizat pe insulă, de fapt, unul foarte greu de accesat. În mod normal, accesul pe Socotra este imposibil de realizat individual. Grand Voyage a depășit multe obstacole pentru a oferi această șansă unică. A trecut de selecția inițială, demonstrând statut și fiabilitate. A concurat cu cele mai tari agenții din lume și a stabilit relații de parteneriat cu autoritățile din Socotra.

Inovații pe piață

A promovat activ în 2023 turismul wellness și abordarea conștientă a sănătății în clinici de top din Europa. Pe 4 mai 2023, a fost organizată, pentru turiștii noștri, prima prezentare a clinicii de detoxifiere din Elveția, Chenot Palace Weggis 5*. Un reprezentant al clinicii a venit chiar la o întâlnire cu clienții moldoveni și a prezentat programele de sănătate ale clinicii.

Pe 25 septembrie 2023, în cadrul unui eveniment la Chișinău, a fost prezentat parteneriatul exclusiv al Grand Voyage cu clinica din Germania, Lanserhof Sylt – una dintre cele mai bune clinici de sănătate din lume, cu o abordare inovatoare a grijii pentru sănătate. Invitații au aflat mai multe despre biohacking, longevitate și principii de alimentație corectă. Compania a organizat o cină gastronomică detox și o prezentare a hotelului din Germania, Lanserhof Sylt 5*.

Planuri grandioase pentru 2024

Printre cele mai importante sunt identificarea unor noi destinații exotice pentru cetățenii Moldovei, dar și extinderea geografiei călătoriilor lor. Organizarea a patru prezentări a hotelurilor de lux, clinici, pentru a le aduce mai aproape de public. Crearea a patru tururi de grup personalizate, dezvoltate de Grand Voyage.

Mariana Cebotari – Director Voyage Prestige SRL

,,De aproape 15 ani, promovăm imaginea țării noastre – arătăm Moldovei, lumea și lumii Moldova. Anul 2023 a fost bun cu noi. Ne-am schimbat locația, devenind mai accesibili și mai confortabili pentru clienții noștri. În același timp, ne-am lansat pe noi piețe și destinații turistice, continuând să fim cu un pas înaintea concurenței. Nu am ignorat nici gama de servicii de odihnă, călătorii și sănătate, care devin tot mai solicitate. Anul 2024 este anul în care aniversăm 15 ani de activitate și sunt sigură că acesta va lăsa o pagină importantă în istoria companie. Vreau să mă surprindă!”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin