GRAWE Carat Asigurări SA: DE 20 DE ANI de partea ta.

Evoto

COMPANII DE ASIGURĂRI

Povestea de succes a grupului GRAWE datează de aproape 200 de ani. În Republica Moldova, compania de asigurări este prezentă de 20 de ani. GRAWE Carat Asigurări a apărut ca un pionier în sectorul de asigurări, navigând pe ape neexplorate pentru a stabili o fundație într-o industrie care era atunci la început. Astăzi, compania a devenit simbol al succesului pe termen lung și al rezistenței în lumea asigurărilor.

200 de angajați și peste 30 filiale;

• peste 1, 2 miliarde de active plasate exclusiv în Republica Moldova;
• în Topul Asigurătorilor cu o cifră de afaceri anuală de peste 360 miloane lei.

GRAWE – PUTEREA ÎN CREȘTERE!

Asigurările, serviciile financiare și imobiliare sunt expertiza de bază a Grupului GRAWE. Optsprezece filiale din Europa sunt responsabile de orientarea internațională a companiei. Cu angajamentul față de clienți, consultanță profesională, dar și cu produsele bine dezvoltate și personalizate, GRAWE garantează calitate internațională îmbinată cu standarde de securitate austriece.

GRAWE și-a început călătoria în Republica Moldova în anul 2004 cu viziunea de a redefini experiența de asigurare pentru clienți. De la înființarea sa, GRAWE Carat Asigurări a jucat un rol esențial în revoluționarea pieței asigurărilor, furnizând în mod constant servicii excepționale și adaptându-se la nevoile în schimbare ale clienților săi. GRAWE Carat Asigurări a rezistat furtunilor economice, a navigat prin schimbările de reglementare și a îmbrățișat progresele tehnologice. Prin toate acestea, compania nu numai că a supraviețuit, dar a și prosperat, extinzându-și raza și influența în sectorul asigurărilor.

Evoto

RESPONSABILITATE FAȚĂ DE COMUNITATE!

În centrul succesului se află angajamentul permanent față de clienți. Compania a pus în mod constant nevoile clienților săi pe primul loc, oferind soluții personalizate și servicii calificate. Astfel, GRAWE Carat nu doar că a dezvoltat relații pe termen lung, dar a câștigat o reputație excelentă în industria asigurărilor.

Pe lângă realizările de afaceri, compania a avut și un impact pozitiv asupra comunității prin inițiativele sale de responsabilitate socială. Vorbim despre sprijinul organizațiilor caritabile locale, promovarea sustenabilității sau contribuția la cauze sociale, culturale sau sportive, domenii unde GRAWE Carat Asigurări și-a demonstrat mereu angajamentul de a fi un cetățean corporativ responsabil.

La cea de-a 20-a aniversare, GRAWE privește spre viitor cu optimism și dedicare pentru dezvoltarea continuă și inovație, iar în următorul deceniu, compania va continua să evolueze și să modeleze industria asigurărilor din Republica Moldova.

Evoto
Evoto

Veronica Malcoci – Director General GRAWE Carat Asigurări

Evoto

,,În urmă cu două decenii, ne-am îmbarcat într-o călătorie condusă de o viziune de a proteja și împuternici clienții noștri, iar astăzi, mă bucur de călătoria remarcabilă pe care am întreprins-o împreună. De la început, misiunea noastră a fost să oferim soluții de asigurare de neegalat, să fim un pilon de sprijin în momente de nevoie și să promovăm un sentiment de securitate în comunitățile pe care le deservim.

În acești 20 de ani, am depășit provocările și ne-am adaptat la un peisaj în continuă evoluție. Prin toate acestea, echipa noastră a fost forța motrice din spatele triumfurilor noastre. Vreau să-mi exprim cea mai profundă recunoștință fiecărui membru al familiei GRAWE Carat Asigurări, din trecut și din prezent. Munca, rezistența și pasiunea angajaților au modelat povestea noastră de succes.

Le mulțumesc clienților noștri, că ne-au încredințat protecția lor, dar și partenerilor noștri pentru colaborare și angajamentul comun de a scrie istorie – o istorie a securității, a rezilienței și a unei comunități care se unește pentru a-și proteja viitorul.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin