HORA VILLAGE: CÂND EȘTI ACASĂ

Proiecte imobiliare

Hora Village deține peste 80 % din totalul construcției caselor de tip townhouse din Moldova.

HORA Village, la fel cum presupune și dansul popular cu același nume, e ritmul vieții, uneori mai rapid, în pas săltăreț și vioi, alteori mai lent, în liniște și echilibru, dar întotdeauna cu oameni. Complexul Rezidențial HORA Village ne oferă posibilitatea unică de a locui în natură, de a respira aer curat în fiecare zi, în timp ce te bucuri de priveliști frumoase spre faimosul parc Valea Morilor. Într-un cuvânt, HORA Village e despre ACASĂ.

INFRASTRUCTURĂ ȘI SUSTENABILITATE

Brandul Hora Village a fost lansat în anul 2021, de către dezvoltatorul imobiliar A-casa, care are o experiență de peste 13 ani pe piața imobiliară din Republica Moldova. Anul 2023 a contribuit mult la conturarea primei etape a proiectului Hora Village. Pe lângă construcția locuințelor, s-a dezvoltat mult și infrastructura complexului: amenajarea parcului, asfaltarea arterei principale, amenajarea terenurilor de joacă, de sport și a havuzului, fapt ce a marcat trecerea la o nouă etapă de construcție a proiectului. De asemenea, A-casa a oferit o atenție deosebită sustenabilității proiectelor sale, inițiind mai multe parteneriate strategice și participând la evenimente informaționale, astfel crescând profesionalismul echipei.

FAȚADE MODULUX, FAȚADE DE LUX

Tot în 2023 a fost lansată producerea de fațade termice Modulux, concepute pentru a asigura o eficiență termică și energetică înaltă blocurilor din complexul Hora Village. Fațadele Modulux sunt compuse dintr-un amestec de beton și polimeri, cu aditivi speciali, ceea ce le face extrem de durabile și sigure.

CU O TREAPTĂ MAI SUS

Pentru anul 2024, brandul își propune să mărească volumul locuințelor spre construcție și să pună accent pe îmbunătățirea proceselor operaționale. Obiectivele se vor axa pe sustenabilitate, iar accentele vor fi puse pe eficiență energetică și utilizarea materialelor ecologice. În același timp, compania intenționează să implementeze soluții inovatoare în construcție pentru a se diferenția pe piață și pentru a oferi valoare adăugată clienților. Va investi în dezvoltarea și perfecționarea competențelor angajaților, astfel încât compania să aibă o echipă de specialiști pregătiți să abordeze proiecte complexe, pentru că sunt A-casa și pentru că sunt „Cu o treaptă mai sus”.

Mihail Cebanu – director A-CASA

„Sunt mândru de proiectul Hora Village și de relația corectă pe care o avem cu clienții.
Ne-am respectat mereu promisiunile, termenii de dare în exploatare și calitatea construcțiilor, nemaivorbind de design și arhitectură. Vreau să oferim ce e mai bun, la prețuri confortabile pentru fiecare familie care vine să își construiască visurile la Hora Village.”

Date de contact:

Nr. de tel.: 022 222 208

www.a-casa.md/horavillage

Abonează-te la articolele

Vip Magazin