LUMINALED: Mai mult decât lumină!

Obiecte de iluminat

2 showroomuri în Chișinău

Lansat cu multă emoție acum 4 ani, LuminaLED a reușit să devină un brand de referință pe piață și un nume care și-a împrietenit imediat consumatorii. Cu o competitivitate de invidiat, în 2023 fabrica LuminaLED își întărește definitiv imaginea de marcă producătoare autohtonă, impresionând prin diversitatea de obiecte expuse în cel mai mare showroom de lumină din Republica Moldova.

Cea mai mare realizare a anului 2023

Este anul în care LuminaLED reușește să ajungă în topul brandurilor cu cea mai mare încredere din partea cumpărătorilor. Compania și-a extins într-un mod de admirat gama de produse, astfel că în showroomurile sale putem găsi oricând o mare varietate de lustre și diverse obiecte de iluminat, dar și obiecte sanitare ancorate la ultimele tendințe de design. Creșterea a condus, inevitabil, și la majorarea numărului de locuri de muncă și, respectiv, de angajați. Azi, echipa LuminaLED este la dispoziția fiecărui client care vrea să își umple casa cu lumină, confort și lux.

Inovații

Compania asigură investiții constante în inovații și în tehnologii de iluminat de ultimă generație, atât în domeniul casnic, cât și cel industrial. LuminaLED oferă și electricienilor produse sigure și de calitate înaltă, ceea ce o poziționează ca lider pe piața Moldovei. În contextul creșterii prețului pentru energia electrică, inovațiile de la LuminaLED sunt oportune și extrem de solicitate – cumpărătorii pot face o alegere foarte bună procurând cele mai econome surse de iluminat și cele mai sigure sisteme electrice.

Așteptări de la 2024

Anul acesta are planuri mari pentru brandul LuminaLED, care își va extinde prezența prin deschiderea unor noi showroomuri, marcând astfel o etapă importantă în evoluția sa. Această decizie strategică reflectă angajamentul lor de a fi cât mai aproape de cumpărători, oferindu-le produse de cea mai înaltă calitate, în special lustre, corpuri de iluminat de interior și exterior, instrumente și obiecte sanitare.

În acest context, își doresc să creeze spații moderne și inspiraționale, unde cumpărătorii să poată explora și experimenta gama variată de obiecte pentru toate gusturile. Cu fiecare showroom nou deschis, LuminaLED își consolidează poziția în piață, aducând lumina și inovația și mai aproape de cumpărători.

Valentina Tricolici – fondatoare NAVARH BTB SRL

,,Creștem continuu, cu o viteză care îmi dă aripi mie și echipei mele. Scopul nostru principal este să aducem consumatorului final o sursă calitativă de iluminat, produsă la noi acasă. Avem o echipă de generație nouă, cu vise și multă creativitate. Împreună ne dorim să devenim competitivi și pentru comerțul extern. Dar cel mai mult mă bucură când în casele noastre văd LuminaLED.”

Date de contact:

Tel.: 0 22 955 755

www.luminaled.md

Adrese Showroom:

Str. M. Sadoveanu, 42

str. Calea Orheiului, 37

Abonează-te la articolele

Vip Magazin