NIAGARA: DE 20 DE ANI PENTRU UN STIL SĂNĂTOS DE VIAȚĂ

CLUBURI SPORTIVE

Își deschidea ușile în noiembrie 2004, un an în care moldovenii încă nu considerau sportul o prioritate și nici un stil de viață. În 2024, Niagara face 20 de ani, iar noi nu ne imaginăm viața fără activitate fizică, înot, îngrijiri corporale moderne. Niagara a devenit acel loc preferat club de fitness de toată familia, indiferent de vârsta membrilor.

3500 de clienți, în 2023.

UN STIL DE VIAȚĂ

Alexandru Pincevschi, autorul și liderul acestui proiect, a fost cu certitudine un vizionar. Să fii primul este un act de curaj și de risc, deopotrivă. În 2003, proiectul Niagara se întindea pe o suprafață de 2,6 ha cu o investiție inițială de 4,5 milioane USD. Succesul său pentru clienți, dar și ca afacere, este indiscutabil.

Bazin de înot performant, sală de fiare și aerate moderne, săli de fitness și dans, activități de Yoga și Pilates, bike sau tenis, sunt doar o parte dintre activitățile pe care le poți face aici. Iar zonele Spa și Beauty sunt de neînlocuit în rutina clienților Niagara.

La fel de importante sunt activitățile pentru copiii de toate vârstele, iar taberele de vară constituie cea mai bună investiție a părinților în sănătatea copiilor lor.

2023. PROIECTE INEDITE

În 2023 a fost demarată construcția Insulelor SPA, care cuprind două saune – cu aburi și uscată, construite din lemn African Ayos, dotate cu sistem de pulverizare de arome esențiale de plante. La fel, au fost instalate Fântânile de gheață care produc gheață grunjoasă. Terapia cu gheată ajută la reducerea inflamațiilor, îmbunătățirea circulației sanguine și a limfei, recuperarea musculară, stimularea metabolismului. Nu mai puțin importantă este fortificarea imunității și stimularea poftei de viață. Terapia cu uleiuri esențiale în saună are efect antinflamator, relaxant, antiage, antioxidant, antiseptic, antidepresiv.

Peste 20 noi opțiuni wellness

În 2024 compania își propune rebrandingul în categoria Wellness, pentru că gama de servicii a depășit de mult timp un portofoliu dedicat sportului. Iar în august 2024, pe clienții centrului îi așteaptă o mare surpriză – construcția unei biosaune în Aqua World, cu băi contraste pentru picioare și alte surprize.

OLGA DARNEȚCAIA – DIRECTOR COMERCIAL NIAGARA FITNESS CLUB

,,Creșterea numărului de clienți, respectiv a veniturilor și ascensiunea companiei pe segmentul Premium, au fost strategice pentru noi. În 2018 aveam 2800 de clienți și asta părea a fi maximum, dar peste un an am ajuns la 3000, apoi la 3200 și azi, 3500 este maxima confortabilă – cifră pentru care a fost nevoie să construim vestiare Premium adăugătoare pentru femei și bărbați, copii și adolescenți. Sunt mândră că după standarde de vânzări folosite și învățate de noi lucrează până în prezent toate fitness cluburile în Moldova. Am fost mereu primii și încă creștem. Faptul că la finele acestui an vom marca aniversarea de 20 de ani, este cea mai înaltă notă pentru un brand și echipa din spatele brandului.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin