NOVA PORTA: O nouă dimensiune a eleganței și inovației în designul ușilor

Cifra de afaceri 10 mln. Euro

MOBILĂ/DECOR

Nova Porta nu este doar un nume pe piața ușilor, ci un simbol al inovației și stilului. Stilul fin și clasa premium a produselor semnate Nova Porta caracterizează această companie încă din 2007, anul fondării sale. Povestea continuă.

În anul 2023

Nova Porta și-a consolidat poziția pe piața de uși, marcând un an definitoriu în evoluția și expansiunea brandului. Prin lansarea colecției de uși premium, compania a reușit nu doar să redefinească conceptul tradițional de ușă, ci să transforme fiecare produs într-o veritabilă declarație de stil personal, oferind clienților posibilitatea unei personalizări fără precedent.

Inovație prin personalizare

Colecția de uși premium lansată de Nova Porta în 2023 a stabilit noi standarde în industria ușilor. Aceasta permite fiecărui client să devină creatorul propriului său design, oferindu-i libertatea de a-și transpune viziunea în realitate. Astfel, fiecare ușă devine o piesă de artă unică, care reflectă identitatea și gustul estetic al proprietarului, transformând fiecare intrare într-o declarație de stil personal.

Expansiune strategică

Anul 2023 a fost de asemenea un an important pentru expansiunea Nova Porta, cu deschiderea a două showroom-uri în sudul țării, la Comrat și Cahul. Această extindere strategică a consolidat prezența brandului pe piața națională și a facilitat accesul clienților la produsele și serviciile Nova Porta, asigurând o acoperire eficientă a întregului teritoriu național.

Experiență completă

Inovația nu se oprește la produsele Nova Porta. În 2023, compania s-a angajat să ofere clienților o gamă completă de servicii, începând cu consultarea în showroom-uri și continuând cu vizite la domiciliu pentru măsurări precise, finalizând cu livrarea și montarea ușilor de către echipa de specialiști. Această abordare holistică asigură că fiecare etapă a experienței clientului este gestionată cu profesionalism și atenție la detalii.

Așteptări pentru anul 2024

Privind înainte, Nova Porta își propune extinderea rețelei prin deschiderea de noi puncte de prezență în fiecare oraș mare din Moldova. Această viziune este ghidată de dorința de a fi în continuare aproape de clienți și de a facilita accesul acestora la serviciile și produsele sale.

Eugen Bunescu – fondator Nova Porta

,,În 2023 am lansat cu succes colecția noastră de uși premium și suntem mândri să vedem cum acestea aduc un plus de eleganță și funcționalitate în case și în spațiile comerciale. Pentru anul 2024, ne propunem să fim prima alegere a clienților din toată țara și să ne extindem în toate orașele mari. Cu încrederea voastră și pasiunea noastră pentru inovație, suntem siguri că putem realiza acest obiectiv. Vă mulțumim pentru susținere continuă și așteptăm cu nerăbdare să realizăm împreună aceste obiective ambițioase.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin