OCEAN FISH: Pasiunea noastră este Peștele!

Cifra de afaceri în 2023 a atins 620 MLN lei

ALTE PRODUSE ALIMENTARE

Compania Ocean Fish a fost fondată în 1998, în România, de către omul de afaceri moldovean Ilie Busuioc, iar în 2017 și-a extins prezența și în Republica Moldova. Ocean Fish este lider de piață în România și Republica Moldova în segmentul de pește și fructe de mare: import, procesare și distribuție a acestora. Reputația solidă de lider și-a dobândit-o prin implicarea unei echipe de 500 de persoane și prin prisma calității superioare a produselor oferite. În prezent, în Republica Moldova, Ocean Fish operează cu succes și o rețea proprie formată din șase magazine.

LOIALITATE ȘI PERFORMANȚĂ

Anul 2023 s-a dovedit a fi unul de bun augur pentru compania Ocean Fish. Cea mai mare realizare fiind obținerea unei creșteri remarcabile a cifrei de afaceri cu 30%. Acest fapt reflectă nu doar o performanță financiară, ci și loialitatea solidă a consumatorilor față de produsele Ocean Fish.

PREZENTUL SUNĂ BINE!

De curând, Ocean Fish a relansat serviciul de livrare, disponibil pe site-ul oceanfish.md, astfel fiind mai accesibili și mai aproape de clienți.

În același timp, compania și-a extins gama de produse, concentrându-se pe mărirea diversității de pești exotici și fructe de mare precum: arici de mare, crab albastru, homar, pisică de mare, cambula și rândunică de mare. Această diversificare reprezintă angajamentul echipei Ocean Fish de a satisface gusturile rafinate ale clienților fideli și de a aduce produse Premium direct în casele lor.

PLANURI ȘI SCOPURI

Creșterea cifrei de afaceri: În 2024 echipa Ocean Fish își propune să își crească semnificativ cifra de afaceri. Mai exact, cu 30% în comparație cu anul precedent. Acest obiectiv reflectă încrederea companiei în calitatea produselor pe care le oferă.

Extinderea rețelei de magazine: În timpul cel mai apropiat, compania își propune să deschidă încă două puncte comerciale în orașul Chișinău. Ceea ce va facilita accesul clienților la produsele Ocean Fish, dar și la creșterea vizibilității pe piață.

VADIM BUDACA – DIRECTOR EXECUTIV OCEAN FISH

,,Pentru a rămâne eficienți și agili, vom continua să evaluăm și să îmbunătățim procesele interne. Implementarea tehnologiilor inovatoare și optimizarea lanțului de aprovizionare sunt aspectele pe care le vom prioritiza pentru a ne asigura că suntem în vârful performanței în toate aspectele afacerii noastre. Totodată ne propunem să ne consolidăm prezența și notorietatea pe piață prin strategii de marketing inovatoare și eficiente prin care să susținem creșterea cotei de piață și să întărim legătura cu consumatorii, reafirmând calitatea și unicitatea brandului nostru.”

Date de contact:

e-mail: [email protected]

Nr. de tel.: 068 330 063

www.oceanfish.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin