Sala perfectă pentru o nuntă de basm: Radisson Blu Leogrand Hotel

Fabuloase şi de înaltă clasă, aşa am putea descrie nunţile care se joacă la Radisson Blu Leogrand Hotel. Adevărate poveşti ce se scriu în sălile superbe, petrecerile sunt cu adevărat unice.  Sala de ceremonii a fost înfiinţată în anul 2006, iar de-atunci cuplurile de miri care au sărbătorit ziua cea mare acolo şi-au conturat un început în viaţă demn de urmat.

Capacitatea sălii:  De la zece până la 1000 de persoane. Fie că îţi doreşti o nuntă mai intimă, alături de oamenii apropiaţi, fie una fastuoasă, cu mulţi nuntaşi, sala de la Radisson Blu Leogrand Hotel este exact ceea ce cauți. Personalul calificat este mereu atent la doleanţele clienţilor, iar fiecare nuntă e unică în felul ei.

Specificul bucătăriei: Fie că optezi pentru meniuri europene sau tradiţionale, bucătarii restaurantului ştiu cum să îndeplinească cele mai neobișnuite cerinţe ale oricărui gurmand. Lista bucatelor este coordonată atent cu viitorii miri, pentru ca totul să fie ca la carte!

Designul sălii: Sala e amenajată preponderent în stilul clasic, unul care inspiră spirit estetic şi mult rafinament. Se observă elemente eclectice şi moderne care nu fac decât să accentueze talentul designerilor care au conceput această sală.

Numărul de nunţi jucate într-un an: În fiecare an, aici se joacă aproximativ 30-35 de nunţi, iar gazda îi doreşte fiecărei familii „Casă de piatră!”. Pe lângă nunţi, sala găzduieşte cumetrii, zile de naştere, dar şi alte tipuri de evenimente.

Adresa:

Chişinău, str. Mitropolit Varlaam 77

E-mail: [email protected]

Telefon: +373 79 201 201

Site: https://www.radissonblu.com/en/hotel-chisinau

 

 

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin