Top 100 Branduri 2016. Florentino Delure /Vestimentaţie/

Brandul „Florentino Delure” a fost lansat în anul 2014, iar ambiţia celor doi angajaţi de atunci a fost cu adevărat una mare. Pas cu pas, acesta a devenit tot mai îndrăgit printre bărbaţi. În plus, autorul brandului, Serghei Grigor, are în continuare planuri mari pentru ceea ce înseamnă „Florentino Delure”.

Numele brandului

Florentino Delure a fost creat dintr-un nume şi prenume a două personaje diferite. Florentino este un personaj central al unui roman, iar Delure e un comopozitor spaniol. Fiind mereu surprins de rolul impunător pe care aceste personaje l-au avut în viața lui, Serghei a considerat că ele sunt tocmai potrivite pentru un brand vestimentar, adăugând terminaţia „ego for men”, aceasta însemnând „eu-ul bărbatului”.

Logoul este unul impunător, creativ, uşor de memorat şi de recunoscut. Îţi dai seama că este vorba despre un bărbat stilat şi cu atitudine – un gentleman.

Florentino Delure este dedicat celor care ştiu să aprecieze adevărata valoare a unei ţinute masculine. Croiuri perfecte, stofe de primă clasă, stiluri ce vor cuceri garderoba oricărui bărbat care ştie să arate bine s-au contopit în filosofia „Florentino Delure”.

Istorie şi rezultate

Serghei Grigor îşi doreşte o traiectorie asccendentă pentru brandul său. Cucerirea pieţelor internaţionale e şi aceasta o prioritate în agenda de promovare a Florentino Delure. Conceptul brandului este mai mult decât un dress code. Fie că un client are nevoie de un costum special, de o cămaşă realizată pe măsură sau de pantofi personalizaţi, o vizită la showroomul „Florentino Delure” este soluţia potrivită. Totul începe de la o simplă discuţie între client şi consultant în care se conturează cerinţele pentru o ţinută perfectă. Se pune mare accent pe calitate, iar fiecare produs este creat în funcţie de personalitatea, stilul de viaţă al fiecărui client.

Cămăşile sunt realizate din ţesături fine de bumbac, sfotele pentru costumele clasice şi de ceremonie poartă semnătura Vitale Barberis şi Cerutti, având o istorie de peste 350 de ani în domeniul stofelor de lux italiene, iar pantofii sunt realizaţi din cele mai rafinate selecţii de piele în atelierele creatorului Ştefan Burdea şi în cele ale brandului italian „Luciano Partelli”.

2 ani de prezență în industria fashion locală

viber-image_1_fmtSerghei Grigor, creatorul brandului „Florentino Delure”: Florentino Delure este mai mult decât un magazin de haine pentru bărbaţi. Este o modalitate de exprimare a personalităţii, un loc unde poţi găsi sfaturi pertinente şi soluţii vestimentare de o calitate excepţională.

A. Şciusev 80 • GSM: +373 60261538 • www.florentinodelure.com • e-mail: [email protected]

Abonează-te la articolele

Vip Magazin