TYMBARK – Top Branduri 2021

Maspex Moldova, producătorul sucului Tymbark, face parte din grupul polonez Maspex, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est pe segmentul produselor alimentare. Activând de 16 ani pe piaţa din Moldova, compania deține în prezent un portofoliu vast de produse precum sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate. Produsele TYMBARK sunt de calitate înaltă și se adresează unui tip variat de consumatori. De la cei maturi, deja stăpâni pe ei, curajoși și încrezători în propriile forțe și cărora le place să-și afirme personalitatea, până la cei tineri, conectați la social media și la cele mai noi trenduri, care se validează prin asocierea cu branduri cool și de calitate. Tymbark oferă produse atât pentru cei care îndrăgesc timpul petrecut în familie, cât și pentru întâlnirile între prietenii de toate vârstele. Câteva exemple: Tymbark Cool  potrivit pentru mesele servite în familie; Tymbark Tetra Pak 1&2L – alegerea sănătoasă „cu gust autentic de fructe”. Din categoria Still drinks single serve fac parte Tymbark Mix, Tymbark CarboMix, Limonada 400ml  produse foarte îndrăgite de către generația Z, persoane foarte conectate la social media și receptive la cele mai cool trenduri.

ani pe piața din Republica Moldova

IMPORTANȚA PROMOVĂRII PE NIȘE DIFERITE

Tymbark a fost primul brand care a început proiectele de product placement în România, fiind pionierul acestui tip de promovare. Astăzi, Tymbark reușește să echilibreze promovarea indoor – publicitate TV, digital, radio, cu proiectele outdoor și campanii speciale pentru consumatorul final.

CALITATE ȘI GUST UNIC

Tymbark se numără printre preferințele consumatorilor datorită calității sale și gustului unic. Și în 2021 Tymbark a venit cu surprize, lansând produse noi.

Cel mai nou produs care are la bază ADN-ul Tymbark este Tymbark CarboMix – cel mai tare Mix, în trei prime variante de combinații irezistibile: Portocală și Piersică, Struguri și Aloe Vera, Lămâie și Pară. Varianta Carbo reprezintă o extensie a gamei Tymbark Mix cu succes deja demonstrat. Capacul twist-off, care face deschizătorul inutil, eliberează dintr-o simplă mișcare puterea de seducție a unei băuturi cu adevărat irezistibilă. Și mult apreciatele mesaje Tymbark se găsesc sub fiecare capac. De cine apreciate? De către tinerii care simpatizează brandul Tymbark Mix și spiritul său mereu proaspăt. Ei au descoperit deja în bulele jucăușe ale Tymbark CarboMix ocazia perfectă de a încerca ceva nou, efervescent și plin de voie bună.

De asemenea, gama de produse Tymbark 1L Tetra Pak a fost îmbogățită cu noi arome. Bogat în vitamina C – Tymbark 1l Rodie este ultima noutate lansată în această gamă, având un gust plin, ușor acrișor. Întreg sortimentul produselor Tymbark pune accentul pe un stil de viață echilibrat și sănătos, oferind consumatorilor produse de calitate, cu gust delicios de fructe, pentru o stare de bine.

MISIUNEA COMPANIEI

„Ne propunem să ne dezvoltăm continuu, să creăm produse cu pasiune și cu simțul responsabilității, cu care să fim alături de oameni în viața lor de zi cu zi.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin