Antonia, într-un pictorial incendiar aşa cum doar ea poate

E foarte greu s-o descrii pe Antonia, pentru că eşti nevoit să utilizezi doar epitete şi superlative, indiferent că este vorba de creaţie, faimă, recunoaştere şi, cireaşa de pe tort, aspectul exterior. Este tipul de om şi persoană publică care nu prea ţine cont de ce trece pe-alături, îşi vede de treaba ei, pe care o face bine. Iubitoare şi iubită, muncitoare şi apreciată, Antonia vine pentru prima oară în vizită la VIP magazin, cu un pictorial incendiar aşa cum doar ea poate, dar şi cu nişte răspunsuri la nişte întrebări. Aşa, deci…


bu8a3975r_opt

Lumea mare te ştie de la „Morena”… Câtă apă a curs de atunci? Câte piese s-au scris, câte clipuri s-au filmat, câte bârfe s-au spus, câţi paparazzi au fost bruscaţi şi înjuraţi?

Au trecut ceva ani de atunci. Am lansat piese multe, care au devenit cunoscute şi apreciate de publicul din România şi nu numai: „Jameia”, „Marabou”, „Hurricane”, „Pleacă”, colaborări frumoase… Am doi copii minunaţi, pe care îi iubesc – Maya şi Dominic, am o viaţă care se întâmplă cu bune şi cu rele, am un om extraordinar alături, care mă susţine şi îmi doresc în continuare să fie cel puţin la fel de bine ca şi până acum.

Ce gust are succesul? Îl savurezi cu linguriţă de aur sau îl bagi în tine ca la fast-food?

Succesul este rezultatul muncii, este un semn că faci ceva bine, este ceea ce pe noi, artiştii, ne împlineşte. Sunt recunoscătoare fanilor mei pentru că sunt alături de mine, mă susţin, vin la concerte, îmi ascultă muzica. Fără ei, eu nu aş exista ca artist.bu8a3782r-copy_opt
Ai numărat ţările în care ai fost, inclusiv cu spectacole? Republica Moldova pe ce loc s-ar plasa într-un eventual top al preferinţelor Antoniei?

Nu le-am numărat, dar am fost în câteva. Moldova este un loc special pentru mine, pentru că aici, mereu, simt căldura, mă simt un artist dorit – un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte.

Ce impresie ţi-a lăsat ţara noastră şi lumea de aici, cum s-a purtat publicul la spectacole? Ţi-a lăsat în suflet o portiţă deschisă ca să te mai întorci?

Daaa, da, categoric, da! Mă simt excelent în Moldova, mă simt iubită, apreciată, respectată şi, de fiecare dată, vin cu drag la voi şi sper să ne vedem cât mai des.

Cât din viaţa ta scoţi în văzul lumii şi cât laşi după portiţă? Ce anume preferi să nu scoţi afară?

Sunt o persoană sinceră şi îmi doresc să împărtăşesc oamenilor lucrurile din viaţa mea, atât personale, cât şi profesionale. Însă consider că este important să existe respect pentru intimitatea mea, pentru opțiunea de a nu dezvălui fiecare detaliu mai mult sau mai puţtin relevant. Oamenii nu sunt atât de interesaţi de aceste informaţii şi mi se pare obositor să citeşti întruna ceva de genul „Antonia a făcut…” sau „Antonia este…”.bu8a3783r-copy_opt

Te stresează indivizii care te întreabă: „Da’ ţii minte, cu patru ani în urmă, tu mi-ai oferit autograf şi am făcut poze la concertul nu ştiu care”?

Nu mă stresează, doar că este un moment stânjenitor de multe ori, pentru că este evident că nu am cum să-mi amintesc şi nu aş vrea să îi dezamăgesc. Însă mă bucur să le văd afecţiunea şi îmi place să cred că şi eu ofer înapoi.

Şi noi te întrebăm: „Da’ ţii minte recitalul pe care l-ai susținut la evenimentul Top 100 sexy organizat de revista „VIP magazin”, adică, de noi?”

Da, chiar îmi aduc aminte… Ştii, mereu încerc să reţin lucruri, oameni, evenimente, pentru că mă simt prost dacă sunt întrebată şi nu îmi amintesc.

Ce are Alex şi n-au alţii?

Este un om bun, sensibil, talentat, un tată minunat pentru Dominic, un prieten bun. Îl apreciez şi ca om, şi ca artist.

Ce are Antonia şi n-au altele?

Nu ştiu ce nu au altele, dar cred că am: charismă, energie pozitivă, relaxare.

Care e reacţia ta firească la auzul cuvântului „paparazzi”?

Of, nu e o reacţie bună. Am avut multe experienţe negative cu paparazzi, au fost agresivi cu mine şi echipa mea, m-au urmărit şi agasat, pe mama mea, la fel. Oricât spune toată lumea că sunt persoană publică şi trebuie să-mi asum acest lucru, nu cred că totuşi trebuie să tolerez agresivitate, agasare şi jigniri, nici eu şi nici familia mea. Însă lucrurile sunt liniştite în acest moment şi sper să rămână în continuare aşa.bu8a3771r-copy_opt

Care a fost cea mai spectaculoasă experienţă/prezenţă pe scenă/coperţi pe care n-o vei uita niciodată? De ce?

Oo, au fost multe. De exemplu, de curând, am avut un concert în Canada, m-am bucurat de această experienţă. Apoi, bineînțeles, primul concert, prima copertă pe care am făcut-o ca artistul Antonia, şi nu ca model – sunt experienţe pe care nu le voi uita niciodată şi mă bucur că le-am trăit. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. La fel de important e şi primul contract de imagine pe care l-am semnat. Îmi amintesc prima şedinţă foto pe care am făcut-o pentru AVON şi sentimentul de bucurie pe care l-am avut atunci când m-am văzut în tot oraşul, pe nişte billboarduri foarte mari. Sau pe autobuze…

De cine în afară de Antonia şi Alex Velea sunt semnate melodiile pe care le fredonezi în duş?

Cânt piesele care îmi atrag atenţia într-o anumită perioadă, plus artiştii mei preferaţi: Beyoncé, Drake, Nicki Minaj, Chris Brown, Lil Wayne.bu8a3800r-copy_opt

Ce ascultă mai nou Dominic? Şi-a mai schimbat gusturile muzicale, faţă de perioada în care era în burtă, de exemplu?

Ascultă cam aceeaşi muzică pe care o ascultam şi noi şi atunci, şi acum. În general, ascultă muzica specifică unui copil de vârsta lui, atât în limba română, cât şi în engleză.

Cea mai enervantă întrebare: care sunt planurile tale de viitor?

Nu e chiar cea mai enervantă întrebare, am primit multe deranjante.

Abia am lansat piesa „Sună-mă”, în colaborare cu Carla’s Dreams, şi sunt curioasă cum va evolua şi dacă va cuceri topurile. Eu sper să le cucerească. Voi mai lansa şi alte piese – lucrez deja la ele, atât în română, cât şi în engleză. Urmează şi lansarea unui proiect special, abia aştept să vi-l prezint. De asemenea, voi da concerte în toată România, dar şi în Republica Moldova, precum şi în alte ţări din Europa.bu8a4176r_opt

Text: Marcel Toma

Foto: Gabriel Hennessey

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin