I love VIP magazin

img_7062_optFotoshootinguri, interviuri, şedinţe, sărbători, ploaie, ambuteiaje și oameni pe care putem mereu conta. Acesta este portretul sumar al lunii octombrie. Poate că de asta și am ajuns mai greu în tipar. Ne-am propus să realizăm o groază de proiecte care dau valoare, diversitate şi consistenţă revistei şi nu am vrut să renunţăm la niciunul, chiar şi cu riscul de a întârzia puţin pe mesele voastre.

Ruxanda Lipcan, Lucia Berdos, Hellen Monroe, Olesea Ghilaş şi Mihaela Strâmbeanu, unele dintre cele mai elegante femei, au degustat câteva dintre cele mai rafinate vinuri. Atenţie, pozele pot să vă îmbete, aproape ca licorile din pahare.

Mai departe… Natalia Gordienko s-a lăsat fotografiată într-un stil mai franţuzesc, pe străzi parfumate cu Dior şi Chanel, la Paris, bineînţeles. Valentina Naforniţă, ca o vedetă adevărată, s-a lăsat alintată de bliţuri în Berd’s Hotel, iar Vera Terentiev, ca o jurnalistă veritabilă – în studioul știrilor NTV Moldova. Mondenii Draggy Smile, Olga Iftodii şi Daniela Culev au încercat bucătăriile câtorva restaurante chişinăuiene în vogă în acest sezon. Ceva mai încolo, eu v-am povestit despre escapada mea uşor ameţitoare în lumea şampaniei cu istorie; graţie prietenilor noștri de la UBFB, am avut parte de cea mai fascinantă vacanţă la Moët & Chandon şi Dom Pérignon.

Câteva familii de excepţie, printre care cea a lui Adrian Lazarencu, şeful reţelei Fourchette, cea a istoricului Iurie Colesnic și a profesoarei de la Jurnalism Silvia Grossu, cea a jurnalistului Vsevolod Ciornei, precum și cea a designerului Oxana Lungu, v-au spus cât de mult iubesc Chișinăul în tradiţionalul proiect al toamnelor vipmagaziniste, „I Love Chișinău”. La sugestia partenerilor proiectului, Efes şi Bere Chişinău, am pus în valoare câteva edificii care se înscriu într-un concept architectural unic. Să fiţi atenţi la poze. Tot luna asta, Ana Popenco a stat de vorbă cu enigmaticul Ruslan Uskov, iar eu am luat cina cu Alexandru Machedon, cel care a creat o companie estimată, după 13 ani de muncă, la 40 de milioane de euro. Alexandru are un fel proaspăt de a vedea politica moldovenească, direcţia economică în care ar putea evolua cu succes ţara, educaţia. Să ştiţi că e impresionant tot ce spune el.

Trebuie să precizez, şi asta nu cred că e o noutate pentru nimeni, că Alexandru este un susţinător al Platformei DA, iar VIP magazin nu are ataşamente politice, suntem una dintre puţinele media care oferă o tribună pentru oricine are ceva de spus. Ne-ar plăcea să putem alege oameni din toate formaţiunile politice existente, astfel ca să vă propunem o formulă de guvern ideală pentru Moldova, în opinia noastră. Vreau să cred că una dintre ediţiile viitoare ale revistei noastre va găzdui un interviu cu cel de-al cincilea președinte al Republicii Moldova. Sper să fie o surpriză plăcută pentru toţi. Până atunci, savuraţi revista noastră, plină cu de toate, şi nu uitaţi să fugiţi la vot! Apoi, mai vorbim!

Cu drag, Rodica Ciorănică