Sala perfectă pentru o nuntă de basm: Casa Sărbătorii

Istoria restaurantului „Casa Sărbătorii” începe în anul 2009. Anume în data de 5 septembrie 2009 a avut loc prima nuntă pe teritoriul complexului de expoziţii „Moldexpo”, într-o zonă pitorească din Chişinău, în apropierea lacului „Valea Morilor”.

img_0655

Capacitatea Sălilor:

Sala Mare a complexului „Casa Sărbătorii” este cea mai încăpătoare sală de festivităţi din ţară. Are capacitatea de a primi în incinta sa 1000 de invitaţi (suprafaţa sălii este de 1000 м²).

Sala Mică are capacitatea de 100 de persoane (suprafaţa sălii – 220 м²). De obicei, sala găzduieşte evenimente solemne, evenimente care țin de semnarea documentelor oficiale într-o atmosferă festivă, precum şi întâlniri de afaceri. De asemenea, aici se organizează înregistrarea căsătoriilor. Deseori, în timpul petrecerilor grandioase organizate în Sala Mare, Sala Mică este folosită ca zonă liniştită pentru relaxare.

Specificul bucătăriei: Bucătăria restaurantului cucereşte prin bucate delicioase cu specific moldovenesc şi european, preparate de bucătari iscusiți. Utilajul performant, produsele proaspete şi de calitate, servirea impecabilă – toate acestea constituie un concept gastronomic complex, elaborat de personalul calificat, în conformitate cu ultimele tehnologii culinare.

hall-9Designul sălilor:

Sala Mare: Aici totul este rafinat: sclipirea cristalului, nobleţea lemnului roşu, delicatețea pielii şi a marmurei. Sala este dotată cu utilaj modern de sunet şi lumini, ceea ce permite organizarea cu acelaşi profesionalism a oricărui tip de eveniment: conferinţă oficială, concert sau prezentare, nuntă grandioasă, petrecere mondenă, aniversare sau chiar spectacol de dansuri.

Sala Mică este executată în stil clasic. Combinaţia dintre aur, marmură, cristal şi gravura clasică creează atmosfera de palat. Posibilităţile tehnice ale sălii permit realizarea celor mai sofisticate sarcini, susţinând nivelul înalt al evenimentului şi accentuând prestigiul participanţilor.

Numărul de nunți jucate într-un an: Anual, aici se organizează în medie 55-60 de nunți.

 

Date de contact:

str. Ghioceilor 1, teritoriul CIE Moldexpo

Tel: +373 22 59 27 99, +373 22 59 90, 079888908, 079888980

www.casasarbatorii.md

E-mail: [email protected]

Abonează-te la articolele

Vip Magazin