Vip magazin recomandă: Restaurantul The MOST

Rafinament, eleganță, influențe baroce și renascentiste, un design desprins din epoca lui Ludovic al XIV-lea se îmbină armonios în unul dintre cele mai selecte restaurante din capitală, The MOST. De mai bine de șase ani, localul este o alegere perfectă pentru cuplurile de miri, dar și pentru alte persoane care vor să petreacă evenimentele de suflet într-o atmosferă desprinsă din epoci glorioase.

Capacitatea sălii:

Sala are o capacitate de până la 170 de persoane. Un mare avantaj este și terasa care oferă priveliști de o frumusețe urbană de nedescris: Parcul Valea Trandafirilor, viaductul în luminile nopții, clădiri ce împânzesc orizontul. Sala dispune de geamuri largi, deci de lumină din belșug.

Bucătăria:

Delicii italiene, dar și cele din bucătăria tradițională sunt servite oaspeților restaurantului. Bucătarii-șefi însă mereu sunt gata să ofere preparate în funcție de doleanțele clienților. Mai nou, restaurantul oferă propriul candy bar, o adevărată explozie de deserturi savuroase.


Designul sălii:

Sala e somptuoasă, cu un tavan în formă de cupolă din sticlă și cu detalii cromatice roșii, aurii, bordo, marsala. Inspirația din perioada Regelui Soare și-a lăsat amprenta în fiecare colțișor din local. Totuși, trăind în era contemporană, detalii ce amintesc de modernitate se încadrează de minune în peisajul istoric.

Numărul de nunți jucate într-un an: Aproximativ 70 de cupluri de miri își petrec nunta la MOST. Restaurantul este ideal și pentru cumetrii, petreceri private, banchete, petreceri corporative.

Adresa: Chișinău, str. Arborilor 17/2

Tel: +373 022 806 080

Mob.: +373 69 500 408

www.themost.md

 

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin