Azi, ca între noi, femeile (contraindicat bărbaţilor!)

Martie a venit peste noi cu Doga, Spivakov, Smokie, Noroc şi o revistă cu cele mai frumoase şi senzuale femei. Aşa, în secret, vreau să vă rog să nu vă lăsaţi stânjenite de această inundaţie de picioare lungi, buze voluptuoase, abdomene supte şi corpuri tonifiate. E ceva frumos, dar parcă nu e mare lucru. Şi ele, cele mai sexy femei, tot ştiu că nu e mare lucru. Aproape fiecare dintre ele are o muncă la televiziune, pe podiumuri sau pe scenă. Multe nu fac nimic, dar vor. Vor să facă. Unele vor reuşi, altele vor reuşi să se mărite „reuşit”. Însă unul dintre cele mai importante lucruri care ne leagă pe noi, femeile din afara topurilor, cu cele din topuri, e că toate vrem să fim fericite. Un fleac…

Hai să stabilim ce e de făcut ca să fim aşa! Câteva lecţii practice care să ne facă să nu mai conteze că nu mai avem 20 de ani, că nu mai încăpem în mărimile S şi M, că nu am mai avut de mult fluturi în stomac sau nu ne-au mai sclipit ochişorii. Da, vă tachinez un pic.

Eu zic aşa: Dezlănţuiţi-vă în sfârşit! Pe interior. Lăsaţi cafeaua ceea de dimineaţă să îşi facă efectul din reclame, adică să vă facă să vă învârtiţi prin casă în timp ce alegeţi rochia cu care veţi ieşi azi, să vă facă să râdeţi şi să daţi muzica tare în maşină. Care e problema că aveți nişte probleme de rezolvat? Cine nu le are?

Nu vă panicați dacă se vede vreun colăcel în jurul taliei. Mâine mergeți la sală sau mâncați mai puţin. Lăsați oraşul să vă farmece. Observați lucrurile pe care nu le-ați văzut până acum. Luați micul dejul la o terasă şi admirați oamenii, soarele, inspirați aromele de croasanţi ispititori. Nu uitați să puneți şi o carte în geantă. Asta dacă veți putea să lungiți plăcerea cafelei de la terasă. Lăsați vântul să vă fluture poalele rochiei când mergeți pe străzi şi râdeți. Soții voștri sau prietenele voastre spun că sunteţi încântătoare. Păcat că nu avem o bucată de mare vizavi de Delice d’Ange sau vizavi de Crème de la Crème. Oricum, şi fără ea, orașul ăsta enervant de urât câteodată poate arăta adorabil. V-am făcut să zâmbiți? Perfect!

Eu zic că acum e tocmai momentul să întoarceți pagina, să citiți câteva interviuri bune şi să vă uitaţi relaxate la TOP 100 sexy. Ştiu sigur că nu vă va mai debusola excesul de frumuseţe. Frumuseţea e în noi şi, apropo, frumuseţea din noi a revenit primăvara asta în modă. E cel mai luxos accesoriu al sezonului! Primăvară şarmantă, dragile mele!

Cu drag, Rodica Ciorănică